0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ВЕЖДИ-МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ 2020г

by Borov Prashec

Веждите - рамкиране на лицето, всяко момиче знае това. Какви вежди ще бъдат модерни през 2020 г.? Разберете в нашата статия всичко за тенденциите в дизайна на веждите за 2020 г.

Естествени вежди 2020

Няма нужда да се опитвате да направите веждите си в перфектна форма през 2020 г. Вежда, нежно изпълнена със сенки, която не привлича много внимание, ще стане модерна. Илюзията за недокоснати вежди е добре дошла. Липсата на наситен цвят и ясна форма е всичко, което е необходимо за веждите, които са модерни през следващия сезон.

Избелени вежди 2020

избелени вежди

Обезцветените вежди са друга тенденция на 2020 година. Този ефект може да се постигне чрез избелване на космите. Ще замине ли тази тенденция? Едва ли. Но на кориците на гланц ще я видим повече от веднъж! Тази тенденция е по-подходяща за снимките или модните събития, но не и за ежедневието.

Плътни вежди 2020

гъсти вежди

Плътните модни вежди през идния сезон няма да отстъпят и да продължат шествието си. Поне седмиците на модата, подиумите и лъскавите списания ни показаха това. Външният вид на моделите прави ясно, че акцентираната форма на веждите през 2020 г. ще бъде любим хит на модниците и ако, уви, нямате такива вежди, можете да постигнете този резултат благодарение на микроблинг или рисуване.

Меки вежди 2020

Вежди Хадид

Днес вече никой не запълва междублоковото пространство с дебели сенки върху шаблон. никой не рисува графични, плътни корнизи за вежди. Всички се стремят към минимализъм и мекота.

Прави вежди 2020

прави вежди

Строго определени ъгли или запетаи ще напуснат модата през 2020 г. Тенденцията е естественост и корекцията на веждите трябва да съответства на тази тенденция. Ако долната част на ръба все още по някакъв начин приема точката, тогава горната част напълно елиминира тази форма.

Share this article

Leave a comment