0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

Споделени резултати в чата след прием на дражетата APL

by Borov Prashec

Elizabeta Danova, [06.07.20 23:31]
Здравейте. Споделям един бърз резултат от тази вечер. Към осем часа синът ми, който е на 1 година и 4 месеца, беше ужилен от оси на две места – на ръчичката и на главата. Прибрах го веднага вкъщи и му разтворих ALT, след около час и един MLS. Отоците спаднаха за около 20 минути, а към 09:30 ч. дори червенината около ужилванията я нямаше. Заспа спокойно, все едно нищо не се е случило.

Ivanka Brandiyska, [01.07.20 22:32]
На десетия ден от вземането на всичките 14 дражета ,след известно неразположение в началото ,се почувствах изненадващо по-добре.И тъй като от година и половина имах сериозни проблеми със щитовидната жлеза,намалих поддържащите ме капсули на половина.На двайсетия ден напълно спрях капсулите,защото нямах повече необходимост от тях.Това за мене беше невероятно,тъй като съм , разговаряла с жени с този проблем,които някои по 30-40 г не са могли да си го разрешат.Аз обаче не спрях да търся алтернатива и я открих в дражетата на АPL.Благодаря на моята приятелка Рени Димитрова,която ме насърчаваше през цялото време да не спирам, а да продължа с живата кристална храна.

Диана Стоянова, [22.06.20 16:20]
Днес SLD ми помогна само за няколко минути да спрат болките в корема.Нямах друго под ръка и реших да взема едно драже.За пореден път SLD се доказа 🥰

Simeona Vasileva, [16.06.20 21:59]
Здравейте искам да споделя моите резултати от приема на дражета аз имам псориазис който е основно по скалпа препоръчаха ми дражета разбира се първоначално не повярвах затова слушах презентации в които даваха примери за псориазис и хора доволни от дражетата и реших да си закупя вече 16 дена ги ползвам и разликата е осезаема още първия ден усетих главоболие зачервяванията намаляха засилих приема на дражетата на втората седмица се обрина областта около устните започна да тече лимфна течност разбрах това защото мястото започна да боли като изгорено и изтича течност псориазиса намаля остана само местата за червени и остатъчни люспички но имам неистов сърбеж искам да благодаря на жената която ми ги препоръча защото това заболяване и много упорито хората които Боледуват от него са наясно за какво говоря затова не чакайте Ами действайте isa излекувайте

Nikoleta Ruseva, [09.06.20 00:42]
Исмаил Терзиев:
Искам да споделя резултат при мой близък с болки по червата от хеликобактер пилори 3 пъти лежи в болници на лечение с антибиотици и с 1 месец прием ICE х2 на ден от 4.6 смъква на 0.1.прилагам изследванията.

Share this article

Leave a comment