0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ПЪЛНОЦЕННО КЛЕТЪЧНО ХРАНЕНЕ=ЗДРАВ И МЛАД ОРГАНИЗЪМ

by Borov Prashec

Дали организма ни се обновява със здрави или болни клетки зависи от нашето клетъчно хранене,към което е насочена цялата продукция на компания Нова Ера.

Клетъчното хранене при мъжете е насочено преди всичко към повишаване нивото на тестостерона.При добавяне само на един атом водород във всяка от молекулите тестостерон ,тестостеронът се превръща  в женски полов хормон-естроген.И когато това се случи се нанася първия удар по имунитета на мъжкия организъм.Когато тестостеронът в мъжкия организъм е в норма няма да има нито рак,нито диабет,нито сърдечно-съдова атология,тъй като имено тестистерона държи всички съдове в норма.

В генома на човека не е заложена продължителнст на живота,тази информация се определя на клетъчно ниво.Благодарение на правилното клетъчно хранене ние можем да подмладим организма си с 10-20 години.Клетките на органите живеят най-много 5 години.След 5 години в черния дроб няма нито една стара клетка,Клетките на кожата живеят максимум 15 дни,след 15 дни вече имате нова кожа.

Органите се обновяват и подмладяват по зададена генетична програма,но самата клетка ще се дели докато не включи програма за самоунищожение.Този процес се включва тогава,когато ние започнем да приемаме лоша,токсична храна.Ние сме това,което ядем.Ядем месо с антибиотици и зеленчуци с нитрати и пестициди,ГМО,напитки с оцветители и ароматизатори.Вичко това постъпва в нашия организъм и се наслагва в продължение на години.

Благодарение на продуктите на компания Нова Ера за хората се появи шанс да заменят своя“магазин“,да повишат качеството си на живот и да удължат своята младост.

Защо да даваме пари за добавки създадени от човека насочени само към кожа,кости,стави и други,когато БОРОВИ ПРАШЕЦ И БАМБУК НА ЗДРАВЕТО  ни зареждат с всички нужни за организма вещества създадени от майката природа без каквато и да е човешка намеса!

Изкуствените витамини се усвояват от организма до 25%,а БОРОВИЯ ПРАШЕЦ ХРАНИ ПЪЛНОЦЕННО НА КЛЕТЪЧНО НИВО И КОМПЕНСИРА НЕДОСТИГА НА НУЖНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА.ТАЗИ ФОРМУЛА НЕ Е СЪЗДАДЕНА ОТ ЧОВЕКА ,А ОТ ПРИРОДАТА!

 

Share this article

Leave a comment