0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ОТМЪЩЕНИЕТО НА ИЗОСТАВЕНАТА СЪПРУГА

by Borov Prashec
След развода съпругът дал на вече бившата  си съпруга само един ден да напусне семейния дом. След като паковала вещите си, тя решила да си  организира прощална вечеря  със скариди, черен хайвер и бутилка шампанско.

След като се навечеряла, тя поставила няколко полуизядени опашки от скариди  и лъжичка черен хайвер в черупка на яйце и добре го напъхала в елегантната  и скъпа медна тръба служеща за закачане на  пердета.На сутринта напуснала до скоро семейния си дом,а  бившия й съпруг и новата му приятелка заживели като в рая  ,безгрижни и  щастливи през първите няколко дни.

Нооооо след седмица  цялата къща  започнала да мирише на нещо лошо. Те опитали всичко, което можели и знаели , за да се отърват от нетърпимата  миризмата,похарчили много пари за препарати и фирми за почистване, но нищо не се получило. Накрая до крайност изнервени от нетърпимата,задушаваща миризма те решили да продадат тази воняща къща и да се преместят в друга. Минал месец,после още един и още един, но те така й  не можли да намерят купувач.

Наложило се да вземат кредит  от банка, за да купят нова къща, без да успеят да продадат старата ...Тогава бившата съпруга му се обадила по някакъв незначителен повод ,но с тайната идея да го подпита  за къщата. Той й разказал за проблемите с продажбата на къща, без наистина да навлиза в подробности. Тя казала, че много тъгува по  старата си къща ,и много го моли да й разреши  да я купи,но тъй като след развода той не й оставил почти нищо можела да предложи по-ниска цена.

Мислейки ,че е направил страхотен удар бившият й  мъж   бързо се съгласи с цена, която била една десета от стойността на къщата.

Седмица по-късно този  доволен мъж стоял на улицата пред семейния дом и се усмихвал, докато гледал как хамалите опаковат вещите му, за да ги транспортират до новата му къща ... Всичко, включително скъпата,дизайнерска медна тръба служеща за окачване  на  завеси ...

http://www.borovprashec.bg/

Share this article

Leave a comment