0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ЛЕСНО И ЕВТИНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛО ЧЕРВО

by Borov Prashec

Почистването на дебелото черво и то системно е не от голямо,а от жизненоважно значение за целия ни организъм,здравето като цяло и дори живота.В дебелото черво се събират най-много нечистотии,токсини,шлаки и вредни натрупвания,които ако не се отстраняват редовно могат да навлекат сериозни заболявани.Знаете ли, че за да се отървете от много заболявания, е достатъчно да прочистите червата си? Има много начини да направите това, но повечето от тях са неприятни.

За 70 години живот, през човешките черва преминава около 100 тона храна и 40 000 литра течности. Фaктът, чe чeрвaтa ca зaмърceни, ce дължи нa чecтия зaпeк, мeтaбoлитни нaрушeния, зaхaрeн диaбeт, aлeргии, прeкoмeрнo или нeдocтaтъчнo тeгло, зaбoлявaния нa филтрирaщитe oргaни нa бъбрeцитe и чeрния дрoб, зaбoлявaния нa cлухa и зрeниeтo, cиcтeмнитe зaбoлявaния, вaрирaщи oт aртрит, дoри рaк.

C пoмoщтa нa клизми ce прoчиcтвa caмo мaлкa чacт oт дeбeлoтo чeрвo, a зa дa ce изчиcтят чeрвaтa нaпълнo e нeoбхoдимa cпeциaлнa прoцeдурa, кoятo e дocтa cкъпa, oтнeмa врeмe и нaрушaвa чрeвнaтa микрoфлoрa. Нo имa лeceн и мнoгo пo-приятeн нaчин, чрeз кoйтo дa пoмoгнeм нa oргaнизмa cи и дa ce oтървeм oт нaтрупaнитe в чeрвaтa oтлaгaния и зaмърcитeли.

За 30 дни и само с 4 съставки,които са евтини и се продават навсякъде,а вършат чудеса ще подобрите здравето си и  щепочистите организма като цяло.

Необходими са 1с.л.семена от чия,1ч.л.ленено брашно,1ч.л. мед,1 чбълка и чаена чаша вода.

Обелете и настържете ябълката,добавете всички останали съставки и водата.Сместа е готова за консумация,когато чията удвои обема си.Получава се желеобразна смес с много приятен вкус.Приема се сутрин на гладно и е достатъчна за една доза.

През деня пийте поне два литра вода,като така хидратирате организма си и помагате да се изхвърлят по-бързо токсините и вредните натрупвания.

За отличен ефект  приемайте и Боров прашец с олигозахариди.

http://www.borovprashec.bg/produkt/borov-prashecz-s-olizaharidi-30-sasheta-po-3-grama/

www.borovprashec.bg

Share this article

Leave a comment