0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

КОНТРОЛИРАЙ ДИАБЕТА И ЖИВЕЙ ПЪЛНОЦЕННО

by Borov Prashec

 Известно е, че диабетът засяга повече от 6% от цялото ни население. Това заболяване може да доведе до сериозни последици, до смъртта на човек.Натруралното драже на APLGO, NRM/произнася се „норм“/ за контрол на захарта ви позволява да се борите ефективно с диабета благодарение на уникалната технология Acumullit SA. Така че, никога не трябва да отлагате лечението и дражетата на APLGO NRM може ефективно да ви помогне. Като част от дражетата се използва само традиционната медицина, която е доказала своята ефективност от дълго време. В състава ще намерите: обикновени боровинки, женшен, Гарциния камбоджа и дори янгмей.

Предимства на дражета на APLGO NRM:
1) Всички съставки бързо нормализират метаболизма.
2) Дражето се бори с причината за диабета, а не с последицата му.
3) Продуктът значително увеличава силата и дори укрепва имунната система.
4) Като част от само ефективни народни средства.

ПРЕДИМСТВА НА АКУМУЛЛИТ SA ТЕХНОЛОГИЯ 
Според статистиката днес повече от 6% от населението в света страда от диабет. Експертите обаче смятат, че реалните цифри са много по-високи от официалните. В риск са хората със затлъстяване, с наследствена предразположеност, изпитват хроничен стрес, както и водят заседнал начин на живот. Има два вида диабет. И при двете разновидности много важно условие за лечението и предотвратяването на опасни усложнения е контролът на кръвната захар.
Новият продукт на APL ще помогне за решаването на този проблем. Ефективността на натуралните NRM дражета се дължи на уникалните свойства на три микроелемента, които инхибират прогресията на диабета и многократно намаляват риска от неговото развитие.
Съставът на дражета включва лечебни растения, които отдавна се използват в народната медицина при диабет.
Благодарение на комплексното им въздействие върху организма е възможно да се постигне намаляване на кръвната захар. Растителните екстракти също допринасят за ускоряването на метаболитните процеси, укрепването на кръвоносните съдове, значително подобрение в организма, укрепване на имунната защита, което предотвратява развитието на страхотни усложнения на диабета.

ПОЛЗИ

 • Действието на активните компоненти на дражето е насочено към премахване на една от основните причини за диабет – нарушена функция на панкреаса. Те активират производството на инсулин от жлезата.
 • Съставките нормализират метаболизма и увеличават усвояването на глюкозата.
 • Екстрактите от лечебни растения облекчават постоянната умора, спомагат за възстановяване на физическите и умствените показатели.
 • Продуктът съдържа голям брой витамини, минерали, други ценни вещества, необходими за нормалното функциониране на вътрешните органи и повишаване на енергийния статус.
 • Редовната употреба на дражета подобрява състоянието на кожата, ускорява зарастването на рани, язви и премахва сухотата.
 • Продуктът има общо тонизиращо действие: повишава жизнеността, укрепва имунната система, активира скритите защитни ресурси.
 • Дражетата стимулират производството на храносмилателни ензими, премахват храносмилателните нарушения.
 • Естествените компоненти имат успокояващ ефект върху нервната система, облекчават раздразнителността и предпазват от стрес.

ИНОВАЦИОННАТА ТЕХНОЛОГИЯ ACUMULLIT SA
APL се основава на уникалната технология Acumullit SA . Това е революционно развитие в областта на здравословното хранене, благодарение на което е възможно да се запазят всички естествени полезни свойства на природните екстракти, докато веществото навлезе в клетките на нашето тяло.
Технологията позволява да се увеличи процентът на биологично активни вещества в сравнение с конвенционалните методи за екстракция, както и да се гарантира пълно запазване на всички компоненти и тяхното извличане на много високо ниво (около 90%) от първоначалното съдържание в естествените суровини.
Количеството на съставки в дражетата действа на принципа на малки дози. Правилното извличане на такива дози от растителни материали (без термична обработка, без окисляване) гарантира постигането на най-добър резултат.
Йонната технология на натрупаните дражета ви позволява да доставяте активни вещества директно в проблемната зона. Този ефект се постига благодарение на привличането на отрицателни йони от уникален продукт към положително заредените мембрани на болните клетки. 

СЪСТАВ 

 • Питахайа (драконов плод)
 • Янгмей (китайска ягода)
 • Гарциния
 • Ябълка
 • Личи
 • Елеутерокок (сибирски женшен)
 • Женшен
 • Офика
 • Черна боровинка
 • Обикновен сминдух
 • Момордика
 • Гимнема силвестре
ДРАЖЕТА NRM /НОРМ/

Натуралните дражета APL напълно отговарят на изискванията на международния стандарт GMP, притежават всички необходими сертификати и декларация за съответствие.

Начин на употреба
Дражето трябва да се държи под езика до пълното му разтваряне. Това увеличава ефективността на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят вече в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвта и се пренасят по цялото тяло, като по този начин постигат незабавен ефект.


Таблетките APLGO NRM за контрол на захарта се препоръчват за употреба с таблетките APL RLX /релакс/ за предпазване от стрес (нервно напрежение и стрес са основните рискови фактори, провокиращи повишаване на кръвната захар). Ефективността на NRM също се подобрява, когато се приема с APL дражета MLS /мелс/ за да се отървете от паразитите и с APL GTS за повишаване на тонуса и жизнеността.
 www.borovprashec.bg

Share this article

Leave a comment