0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

Иновативната антипаразитна програма на APL нано дражета

by Borov Prashec

Много хора са на мнение, че една от причините за алергиите и за редица други заболявания, е замърсеността на организма с отпадни продукти, в това число и с токсични вещества, които са продукт от жизнената дейност на паразитите.

Компания APL предлага оптимално решение на проблемите с очистването и оздравяването на организма, като е съчетала двата вида дражета MLS и ALT от серията Акумулиране на сила (Acumullit SА).

КАК РАБОТИ КОМБИНАЦИЯТА MLS + ALT?

MLS съдържа активния компонент V-1, базиран на основата на внимателно подбрани натурални екстракти от 45 лекарствени растения, плодове, горски плодове. Те помагат на организма да се освободи от многочислените едноклетъчни и многоклетъчни паразити, бактерии, протозои и други, които обитават в човешкото тяло и провокират развитието на различни заболявания. Всички съставки се съчетават идеално помежду си, като допълват и усилват взаимно действието си. При това те са съвършено безвредни за човека, почти нямат противопоказания и не предизвикват странични ефекти.

ALT съдържа растителни екстракти за ефективно очистване на организма и за отстраняване симптомите на алергиите. Зеленият чай в състава на дражето е известен с тонизиращите си свойства. Той оказва благотворно въздействие върху процесите на обмяната. Касисът и аронията съдържат голямо количество пектин и витамини, помагат да се неутрализират и да се изведат от организма патогенните микроорганизми, съединенията на тежките метали, радиоактивните вещества, нормализират храносмилането, предотвратяват натрупването на шлаки. Екстрактът от гроздови семки е известен със своите антиоксидантни свойства.

MLS + ALT
Компонентите на двата продукта прекрасно се допълват един друг : MLS помога да се избавите от патогенните организми, ALT способства за извеждането на продуктите им от жизнената им дейност в нашия организъм както и на други токсични съединения , от които възникват алергии.
Двата продукта съдържат повече количество витамини и минералои,повишаващи и подържаши ергията на организма.
Комплексното им използване увеличава достигането на по-добри резултати.
Дражетата от APL способстват да се укрепи имунитета, да се повишат способностите на сопротивление срещу неблагоприятните външни воздействия, и се явяват отлична профилактика срещу повторно заразяване с паразити и развиване на алергии. В състава на продуктите влизат само натурални и безопасни компоненти

ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ ACUMULLIT SA

Уникалната технология Acumullit SА е революционна разработка в сферата на здравословното хранене. Благодарение на нея стана възможно да се отделят биофлавоноидите от растенията, да се съхранят всички естествени полезни свойства на природните екстракти и с помощта на нанотехнологиите и на елементарните закони на физиката те да се доставят директно в клетките на нашия организъм.

Йонната технология за акумулиране позволява активните вещества в дражетата да достигнат точно в проблемната област. Това се случва по закона на привличането – отрицателно зареденият уникален продукт достига до положителния заряд на болната клетка, като прониква през нейната мембрана, благодарение на своя наноразмер. Технологията на екстрахирането позволява да се повиши процентното съдържание на биологичноактивните вещества, в сравнение с това при обичайните методи на екстракция. И освен това, осигурява пълното запазване на всички компоненти, както и позволява много високо ниво (около 90%) на тяхното извличане от изходното им съдържание в натуралната суровина.

ПРЕДИМСТВА НА ФОРМУЛАТА MLS + ALT

Действието на акумулиращите дражета MLS и ALT е насочено към очистване на организма от продуктите на жизнената дейност на паразити/гъбички/бактерии, както и към предпазване от алергични реакции и отравяния.Компонентите на двата продукта се допълват прекрасно, като MLS помага да се избавим от патогенните организми, а ALT подпомага извеждането от организма на продуктите от жизнената им дейност и на други токсични съединения.И по този начин предпазва от възникването на алергии.Компонентите на двете дражета отлично се съчетават и взаимно усилват въздействието си върху организма. Двата продукта съдържат голямо разнообразие от биофлавоноиди, които повишават и поддържат енергетиката на организма.Тяхното комплексно въздействие подобрява постигнатите резултати.

Дражетата на APL помагат за укрепване на имунитета, повишават способността за съпротива към неблагоприятните външни въздействия. Те са отлична профилактика против повторно заразяване с паразити и против развитието на алергии.В състава на дражетата влизат изключително и само натурални и безопасни компоненти.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ

Едно драже ALT (сутрин) и едно драже MLS (преди сън). Дражето се слага под езика и се държи там до пълното му разтваряне. Това повишава ефективността на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. През лигавицата те бързо попадат в кръвния поток и се разнасят по целия организъм. Благодарение на това те постига моментален ефект.

P.S. Ако сте алергични, започнете програмата с приемане само на ALT (сутрин), след три дни включете и MLS (преди сън).Препоръчва се Антипаразитната програма да се приема три месеца.А ако имате или чувствате необходимост, по-добре е да я приемате по схемата:

* три месеца приемане – един месец прекъсване

* три месеца приемане – един месец прекъсване

* три месеца приемане – един месец прекъсване

Така за една година ще проведете три курса.

Share this article

Leave a comment