0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ХРЯНЪТ КАТО ПРИРОДЕН АНТИБИОТИК

by Borov Prashec

Хрянът е природен антибиотик и това се отнася за всичките му части,включително и за листата.Неговите компоненти убиват болестотворните микроорганизми и блокират растежа им.Дъвченето на дрянови листа дезинфикцира устната кухина и премахва възпаления на устната лигавица,включително причинени от зъбни протези.

Хрянът е природен витаминен комплекс,който помага на човека да поддържа здравето си.

КОМПРЕС ОТ ХРЯНОВИ ЛИСТА  ПРИ АРТРОЗА

Листата сер накълцват на дребно,заливат се с вода и се изключва котлона щом заврат.Престояват около час.Изстиналата маса,разстлана върху плат се налага върху болнто място.

ПРИ ОСТЕОХОНДРОЗА И ДРУГИ БОЛЕСТИ С БОЛКИ В ГЪРБА

Листа от хрян се насипват във вряща вода и се оставят да изстинат.Кашицата от листата се смесва със спирт и се налага като компрес върху болното място.Тази процедура отпуска мускулите и напълно премахва болката.

СПЕЦИАЛНА НАСТОЙКА ПРИ АРТРИТ,АТЕРОСКЛЕРОЗА,ОСТЕОХОНДРОЗА,ХЕПАТИТ

Млади листа от хрях се замразяват във фризера.След седем дни се заливат с водка и престоява още една седмица в хладилник.Получената смес се прецежда през няколко слоя марля.Тази настойка се приема два пъти на ден по една супена лъжица,30 мин.преди ядене.

РЕЦЕПТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЧЕРЕН ДРОБ

Три големи листа хрян се заливат с водка и сместа престоява седем дни.Настойката се приема  два пъти на ден,10 мин. преди храна по 30мл.

РЕЦЕПТА ПРИ ПОДАГРА

Една лъжица настърган хрян се запарва за един час в 400мл вряла вода.Получената запарта се приема на четири приема през деня преди хранене.

РЕЦЕПТА ЗА ПОНИЖАВАНЕ НА ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

Пет супени лъжици настърган хрян се смесват със сока на два лимона и две кафени чашки мед.Сместта се държи в хладилник.Три пъти на ден се приема по една супена лъжица.Тази рецепта спасява от "вредния" холестерол и стимулира имунната дейност.

КАШЛИЦА,БРОНХИТ,БОЛНО ГЪРЛО

В блендер се смила един корен от хрян заедно със сока на един лимон.Получава се отличен антибактериален препарат,който подтиска развитието на инфекцията,разпространението й в бронхите и ги пречиства от събралия се в тях секрет.От сместа се приема 3-4 пъти на ден по една лъжица.

РЕЦЕПТА ПРИ ДИАБЕТ

20 сантиметров корен хрян се нарязва на ситно,към него се добавят 8-9 скилидки чесън и един литър бира.Сместа престоява десет дни в хладилник.Приема се по една чаена лъжичка преди хранене три пъти на ден.След два дни дозата се увеличава на една супена лъжица три пъти дневно.Лечението продължава 30 дни.

ИЗДАТЕЛСТВО РАСПЕР-ПРИРОДНИТЕ АНТИБИОТИЦИ

www.borovprashec.bg

Share this article

Leave a comment