0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ДА ЗАБРАВИМ ЗА ПОДУТ КОРЕМ,ВЪЗПАЛЕНИ ЧЕРВА И ЗАПЕК

by Borov Prashec

Модерния живот, развитието на научния и технологичен прогрес през изминалия век и храненето на хората претърпяха три основни промени: намаляване на набора от естествени храни, рафиниране и използване на химически добавки. Тези нови условия на живот се превърнаха в сериозно изпитание за организма - появиха се много нови заболявания на „цивилизованите състояния“, особено заболявания на стомашно-чревния тракт , които засягат всички метаболитни процеси в организма. Тежестта в стомаха, нестабилните изпражнения, диарията, запекът са се превърнали в сериозен проблем за много хора.

Полезна  информация :

 1. Червата много сериозно влияят на здравето на целия организъм.
 2. Затлъстяването е пряко свързано със състава и количеството на чревните бактерии: лактобацили, бифидобактерии и бактерии на дебелото черво. Тяхното отсъствие или дефицит води до затлъстяване.
 3. Червата са вторият мозък. Той мисли и живее „сам“.
 4. Червата е най-големият орган, който влияе на имунната система, 70% от имунните клетки са в него. 70% от имуноглобулин А се произвежда в червата.
 5. Стареенето започва с червата.

Нарушенията на храносмилателния тракт и особено запек са вредни за здравето, могат да причинят или да влошат други заболявания - хемороиди, рак на дебелото черво, разширени вени, простатит, женски заболявания, сърдечно-съдови и мозъчно-съдови заболявания - сериозни или дори животозастрашаващи. Проучванията потвърждават, че подобни проблеми възникват при хора със сериозно увреждане на чревната микрофлора.

"Боров прашец от олигозахариди "   марка "Guozhen "

 

Как действат тези продукти за постигането на ТРАЙНИ оздравителни  резултати

✅Олигозахаридите могат избирателно да ускоряват размножаването на полезната чревна флора, да я регулират и предотвратяват появата на диария и запек. Съотношението и органичната комбинация от частици боров прашец и ксилоолигозахаридите в продукта е балансирано, за да се постигне съвместно регулиране на чревната микрофлора.
✅Боровият прашец съдържа над 100 ензима, които са способни да стимулират перисталтиката на червата, подобрят апетита и подпомогнат процесите на храносмилане, което го прави ефективен за лечение на стомашно-чревни разтройства.
✅Прашецът съдържа значително количество витамин В1 или тиамин, който спомага за перисталтиката, ускорява храносмилателната функция, нормализира отделянето на жлъчен сок и активира дейността на червата.
✅Съдържанието на магнезий и витамин В6 в Боровия прашец, от друга страна, може да премахне мускулни спазми и лекува запек на нервна почва.
✅Бамбук за здравето стимулира храносмилателните функции, облекчава язвени и гастритни болки.

‼️Затова след няколко дни прием на Прашец и Бамбук, при нормална диета, се постигат забележителни резултати. Ето защо прашецът се нарича още „страж, пазител на червата“‼️

ОТЗИВ НА ЖЕНА /36години/ при храносмилателни и подут корем смущения:
"Първата седмица започнах с половин саше Боров прашец с олигозахариди, вечер преди лягане, и 1 таблетка Бамбук, втората седмица продължих с 1 саше Боров прашец с олигозахариди и 2 таблетки Бамбук след храна. Още след първия прием започна очистване на червата и подуването изчезна. На третата седмица здравословният ефект беше пълен - болката в червата и подуването изчезнаха, перисталтиката на дебелото черво влезе в нормалния си ритъм! След две опаковки Боров прашец с олигозахариди продължих само с Боров прашец по 3-4 табл. дневно и Бамбук - 2 таблетки. Това ми помага да поддържам храносмилателната си система в перфектно здраве!"

 

Показания  за  употреба:

 • Стомашно-чревни заболявания, включително запек, диария
 • Затлъстяване, наднормено тегло
 • диабет
 • Онкологична профилактика на дебелото черво и ректума, рак на гърдата
 • Сърдечно-съдови заболявания
 • хемороиди
 • апендицит
 • хипертония
 • алергии
 • простатит
 • Женски болести

Здраве на червата - здраве на цялото тяло!

 

Състав:  боров прашец, ксило-олигозахарид, малтодекстрин.

Методът  на прилагане  и  дозировка:  1 път дневно едно саше, разрежда се с хладка вода.

Нетно тегло:  3 g x 30 сашета

Противопоказания:Не е  подходящ  за  малки деца  и  хора  с  подагра. 

 

Забележка:  Този продукт не замества лекарствата.

Използва се за лечение и профилактика на заболявания:

 • Хемороиди, фистула на ануса
 • Заболявания на стомаха и червата
 • запек

www.borovprashec.bg

 

Share this article

Leave a comment