0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ДА УКРЕПИМ ЗДРАВЕТО СИ С БОРОВ ПРАШЕЦ

by Borov Prashec

Ползите от Боровия прашец са толкова много,че е трудно да ги споменем в една статия,затова имаме толкова много такива в нашия сайт-www.borovprashec.bg

1. Облекчава възпалението, подобрява имунитета и функцията на белите кръвни клетки.

2. Блокира растежа на тумора, подобрява циркулацията на телесните течности: кръв, лимфа, сърдечно-съдова система. Предотвратява рак на червата.

3. Помага при астма. Използва се при лечение на бронхопулмонални заболявания, бронхиална астма, белодробна туберкулоза.

4. Неутрализира свободните радикали, предпазва клетките на органите от различната природа на патогените.

5. Подобрява микроциркулацията на кръвта, подобрява функцията на органите.

6. Лекува статистическа и хронична артериална недостатъчност. Предотвратява коронарна болест.

7. Лекува псориазис и кожни възпаления.

8. Предпазва кожата от прекомерна ултравиолетова радиация, лекува сърбеж, пилинг по кожата, причинен от диабет и други кожни заболявания.

9. Намалява дисфункцията на женското тяло - ендометриоза и дисменорея. Регулира ендокринната система.

10. Блокира рака на гърдата.

11. Увеличава количеството здрави сперматозоиди при мъжете, повишава естествения тестостерон, подобрява кръвообращението в простатата.

12. Защитава ендотелните клетки на кръвоносните съдове - предотвратяване на инсулт и инфаркт.

13. Намалява кръвното налягане, значително намалява вазоконстрикторните фактори на кръвта. Има хематопоетични свойства.

14. Ефективно лекува лупус и други автоимунни заболявания.

15. Инхибира окисляването на липопротеините. Той действа като строителен материал за разделянето на нови, здрави клетки. Възстановява увредения орган на клетъчно ниво и намалява активността на патогена.

16. Предотвратява подуване.

17. Подобрява атлетичните показатели, намалява умората.

18. Активира секрецията на човешки растежен хормон, увеличава мускулната тъкан, намалява количеството на мастната тъкан. Създава рано усещане за пълнота в стомаха. Той предотвратява холецистолитиаза, гастродуденит, хемороиди, улцерозен колит, рак на дебелото черво, намалява консумацията на жлъчни киселини, променя скоростта на храносмилането и секрецията на стомашния сок.

19. Намалява алкохола в кръвта, повишава антиоксидантната способност на кръвната плазма, балансира плазмените липопротеини.

20. Засилва и удължава действието на витамин С в човешкото тяло. Съдържа повече от 260 микро и макроелементи, 104 ензими и 28 аминокиселини, необходими за обновяване на органите от здрави клетки.

21. Предпазва ретината от увреждане, причинено от окислителни процеси.

22. Инхибира агрегацията на тромбоцитите и изтичането на капиляри.

23. Защитава нервните клетки. Регулира нервната система. Помага в борбата със симптоми на неврастения, като безсъние, главоболие, нервно изтощение.

24. Увеличава способността за памет и способността за учене.

25. Образуването на плака намалява, кървенето на венците намалява.

26. Адювантна терапия на диабетна ретинопатия, профилактика и лечение на фиброзни заболявания. Регулира кръвната захар при диабет.

27. Забавя процеса на стареене и повишава имунитета, повишава метаболитните процеси. Помага за намаляване на проявите на менопаузални разстройства по време на хормонално стареене на тялото.

28. Агрегация на тромбоцитите в кръвта, причинена от тютюнопушенето. Този ефект продължава 6 дни от момента на приемане на цветен прашец.

29. Разширява диастолните кръвоносни съдове.

Боровият прашец е древно лекарство за новото хилядолетие. Боровият прашец от сорта Масон и китайският мазен бор са зародишът на бор, който е на 400 милиона години на нашата планета. Полезността на боровия прашец се споменава в Консолидираната фармакопея на Бен-Чао-Ганг-Му, която е съвместна доктрина, съставена от 5 хилядолетия от китайски лекари. Тази безценна медицинска енциклопедия съдържа над 11 000 рецепти, значително количество от които съдържа боров прашец.

Боровият прашец има твърда обвивка (sporderm), която защитава този ембрион от милиони години на планетата от глобални климатични и химически промени. Следователно в съвременната китайска фармакопея са използвани космически технологии за унищожаване на спорите на боровия прашец, поради което прашецът се усвоява безусловно на клетъчно ниво. Базовият прашец е само от 1 до 5 нанометра - на световния пазар няма нито един хранителен продукт, който със сигурност да се абсорбира от клетката на човешкото тяло и да съдържа такова количество естествен витамин.

Боровият прашец е мощен имуномодулатор, който активира всички жизненоважни процеси в организма, предотвратява развитието и появата на рак. Боровият прашец действа не само на клетъчно ниво на тялото, но и на енергийно-информационно ниво.

„По принцип: мощен общ тоник за тялото и неговото функциониране. Мощен питателен и изключително ефективен андроген, който повишава нивата на тестостерон в кръвта и изравнява теглото на андроген / естроген. “ - Стивън Харод Бъхнър „Боров прашец - древна медицина за новото хилядолетие.“

 
 

Share this article

Leave a comment