0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

БОРОВ ПРАЩЕЦ И ПЕРФЕКТНАТА МЪЖКА ФОРМА

by Borov Prashec
 •  Предимства на боровия прашец за мъже

  Боровият прашец е една от най-мощните хранителни добавки, които човек може да приема! Боровият прашец е особено важен за тези, които искат да повишат ефективността си (например във фитнес залата) и нивата на тестостерон, да повишат либидото (сексуален нагон) или просто да подобрят цялостното здраве.

  Какво е боров прашец?

  Боровият прашец е прашецът на бор и се използва в китайската медицина поради многото си свойства. От него се правят здравни продукти и храна. Поленът от зрели борове се събира. Благодарение на ролята си в репродукцията на бор, боровият прашец съдържа мощни фитоандрогени, които стимулират растежа и хормоналната активност както при растенията, така и при хората.

  Боровият прашец съдържа повече от 200 хранителни вещества с бионаличност, включително витамини, минерали, ензими, антиоксиданти и естествени фитоандрогени (DHEA, тестостерон, андростендион и андростерон) в една порция.

  Тъй като боровият прашец е естествена храна, а не синтетичен химически заместител, като повечето добавки за културизъм, всички хранителни вещества се разпознават лесно от организма, което прави боровия прашец невероятно лесен за усвояване и усвояване.

  3 причини, поради които всички мъже трябва да използват боров прашец

  Причина №1: стареене

  Проучванията показват, че боровият прашец може да бъде един от най-мощните продукти за забавяне на стареенето, подобряване на имунната функция и намаляване на системните възпаления, което често води до клетъчно окисляване.

  Някои от антиоксидантните свойства на боровия прашец, които могат да забавят процеса на стареене, включват:

  • Повишените нива на супероксид дисмутаза (SOD) играят ключова роля за намаляване на окислителния стрес in vivo.
  • Повишените нива на глутатион помагат за детоксикацията на замърсителите в околната среда и оксидативния стрес.
  • Естествените борови прашец андрогени насърчават растежа на сухи мускули, подобряват здравето и гладкостта на кожата.

  Боровият прашец намалява натрупването на липофусцин, който засяга сърцето, мозъка и черния дроб.

  Липофусцин е крайният продукт на окисляване в рамките на клетъчните липиди и протеини. Известен е още като "стареещ пигмент", тъй като с възрастта се натрупва в неразделящи се клетки, особено в големи неврони и части от мозъка, които са отговорни за двигателните функции. За да забавите развитието на болести, свързани с възрастта, е необходимо да консумирате боров прашец.

  Причина №2: Увеличен сексуален нагон и либидо

  Боровият прашец е най-известен с това, че е единственият продукт, който съдържа естествени фитоандрогени и почти химически е идентичен с тези, произведени от човешкото тяло.

  Както споменахме по-рано, боровият прашец съдържа бионалични форми на андростендион, тестостерон, DHEA (дехидроепиандростерон), андростерон и широк спектър от други фитостероидни съединения, които за разлика от синтетичните стероиди са естествени и няма да имат отрицателен ефект върху тестисите!

  Тези анаболни съединения не само помагат за изграждането на мускули, но и:

  • Насърчаване на повишеното сексуално желание и либидо.
  • Употребата в големи дози (3 грама или повече, т.е. 6 таблетки или повече) може да бъде показател за добро състояние на потентност при мъжете и ще доведе до пълна редовна нощна ерекция.
  • Насърчава оптималното здраве на тестисите и простатата.
  • Подпомага отделянето на излишния естроген и ускорява метаболизма, изгаряйки излишната мазнина.

  Причина № 3: Боровият прашец естествено повишава тестостерона и насърчава растежа на мускулите

  Твърде много естроген е врагът на хората навсякъде. Не само, че твърде много естроген ви кара да плачете, докато гледате, че Частен Райън (филм) спестява, той също може да блокира вашия тестостерон и да хвърли хормоналния баланс извън пътя.

  Това може да доведе до увеличаване на телесните мазнини (бирени стомаси), гинекомастия (хуманоидни заболявания) и проблеми на ендокринната система, които могат драматично да повлияят на здравето и способността на човек да изгражда и поддържа мускулите.

  Боровият прашец съдържа много съединения, които помагат на тялото да детоксикира тези хормони и спомагат за възстановяване на естествения хормонален баланс на човека.

  Освен това, в комбинация с редовни силови тренировки, естествените фитоандрогени могат да подпомогнат растежа на мускулите и да увеличат силата и производителността.

  Това е може би най-честата причина, поради която виждаме защо мъжете консумират боров прашец. Боровият прашец е отлична добавка за културисти, които търсят естествена алтернатива на стероидите и които се стремят да увеличат максимално своя растеж и производителност.

  Кой е най-добрият начин мъжете да се възползват от боровия прашец?

  Боровият прашец има няколко форми: таблетки и прах.

  Таблетките и праховете с борови полени  са за тези, които се интересуват от общите ползи за здравето и обикновено са най-добрите и най-евтините варианти. Таблетките от цветен прашец са очевидно най-лесният начин да го консумирате, тъй като всичко, което трябва да направите, е гълтането.

  Боровият прашец на прах  също е чудесен начин за консумация и определено ще ви осигури всичко необходимо, за да се чувствате добре. Прахът обаче трябва да се смесва с чай, кафе, вода или да се добавя към коктейл.

  Последното нещо, което трябва да знаете, когато избирате най-добрата дозировка на боров прашец, е видът и формата, които искате да използвате, тоест таблетки или прах.

  Отново боровият прашец е една от най-добрите, ако не и най-добрите суперхрани, които човек може да има в диетата си. Той не само снабдява тялото с лудо количество микроелементи, но също така съдържа естествени фитоандрогени като тестостерон, които могат да помогнат на човек да изгради мускули, да губи мазнини и да се приготви да вдига знамето всяка сутрин!

  Общи указания за дозиране на БОРОВ прашец

  • Таблетки: 4 до 6 на ден (мъже)

  www.borovprashec.bg

Share this article

Leave a comment