0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

Боров прашец за черния дроб- Комплекс за защита на черния дроб

by Borov Prashec

Укрепващите таблетки “Pine Pollen with Pueraria” от комплекса за защита на черния дроб са предназначени за надеждна защита на чернодробните клетки от различни видове увреждания и тяхното възстановяване.
Черен дроб- уникално тяло, което е отговорно за обмяната на веществата, енергията и също така изпълнява основната антитоксична функция, като е най-съвършеният естествен филтър на нашето тяло от външни лица и се формира в резултат на обмена на токсични и токсични вещества.
Pine Pollen наричана „ естествен килер на здравето“, тя съдържа хранителни вещества и биологично активни вещества, като протеини, аминокиселини, витамини, микроелементи, ензими, флавоноиди, нуклеинови киселини, ненаситени мастни киселини, хранителни влакна и др. - повече от 200 артикула. Всички те са рационално комбинирани, осигурявайки пълен набор от хранителни вещества за клетките, премахване на потенциалната заплаха от клетъчен глад, регулиране на телесните функции, повишаване на имунитета и създаване на постоянна защита на вашето здраве. Проучванията показват, че Боровия прашец помага за възстановяване на липидната пероксидация (липидна оксидация и "утаяване" в чернодробните клетки) на чернодробните клетки, причинени от алкохол, и за осигуряване на много видове аминокиселини и витамини, необходими за регенерацията на чернодробните клетки.

Показания за употреба на лекарството „Pine Pollen. Комплекс за защита на черния дроб: Токсично увреждане на черния дроб: захарен диабет, алкохолизъм, наркомания, наркотична зависимост, химиотерапия, професионална интоксикация при хора, занимаващи се с химическо производство, в галванични магазини, в работници на атомни електроцентрали и др. Остър и хроничен хепатит, дегенерация и цироза на черния дроб, мастна хепатоза Хроничен холецистит, дискинезия на жлъчните пътища, панкреатит Профилактика на атеросклероза и други заболявания на сърдечно-съдовата система Вредни зависимости - ТЮТЮН И АЛКОХОЛИЗЪМ. Вредните зависимости трябва да се дефинират като зависимост от стимуланти, които носят псевдо-удоволствие, което има разрушителен ефект върху човешкото тяло. Жертвите на алкохол са неизчислими! Според СЗО всяка трета смърт в света е свързана с алкохола. В опит да се отърве от зависимостта, човек прибягва до различни средства, които често причиняват вреда, която е несъвместима с получения положителен резултат. Възстановяване на функцията на отделителните органи и нормализиране на психо-емоционалното състояние на човека, което е съпроводено с “синдром на отнемане”, помага на нашия комплекс - “Боров прашец. Комплексна защита на черния дроб.

Дозировка и приложение: Възрастни и деца на възраст от 12 години - 3 таблетки 2-3 пъти дневно с храна. Последният прием трябва да се направи преди лягане, тъй като черният дроб е активен от 1 до 3 часа сутринта. В случай на чернодробни заболявания, приемайте лекарствата  предписани от лекар заедно с Боров прашец за  черен дроб, като постепенно довеждате лекарството до минимум.

Share this article

Leave a comment