0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

АНТИПАРАЗИТНА ПРОГРАМА-ЗАЩИТЕНИ И ЗДРАВИ

by Borov Prashec

АНТИПАРАЗИТНА ПРОГРАМА С ДРАЖЕТА MLS/ МЕЛС/ + ALT/АЛТ/

Фирма APL предлага оптимално решение на проблемите с прочистване и изцеление на организма, съчетавайки двата вида дражета MLS и ALT от серията натрупване на сила (Acumullit SA).В днешно време алергиите се превърнаха в едно от най-често срещаните заболявания. Специалистите обаче все още не са успели да определят точните причини за тяхното развитие и да разработят достатъчно ефективни методи за лечението им.Много хора вярват, че една от причините за алергии и редица други заболявания е замърсяването на организма с отпадъчни продукти, включително токсични вещества, които са продукт на дейноста на паразитите.

КАК РАБОТИ КОМБИНАЦИЯТА MLS + ALT?

МЛС съдържа активната съставка V-1, въз основа на внимателно подбрани натурални екстракти от 45 лечебни растения, плодове, горски плодове. Те помагат на тялото да се отърве от многобройните едноклетъчни и многоклетъчни паразити, бактерии, протозоа и други, които живеят в човешкото тяло и провокират развитието на различни заболявания.Всички съставки се съчетават перфектно една с друга, допълвайки и подобрявайки взаимодействието си. В същото време са напълно безвредни за хората, нямат почти никакви противопоказания и не предизвикват странични ефекти.

ALT съдържа растителни екстракти за ефективно пречистване на организма и премахване на симптомите на алергиите. Зеленият чай в състава на дражето е известен със своите тонизиращи свойства. Има благоприятно въздействие върху процесите на обмяна.Блеккурант и чокебери съдържат голямо количество пектин и витамини, помагат за неутрализиране и премахване от тялото патогенни микроорганизми, тежки метални съединения, радиоактивни вещества, нормализират храносмилането, предотвратяват натрупването на токсини. Екстрактът от гроздови семки е известен със своите антиоксидантни свойства.

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ ACUMULIT SA

Уникалната технология Acumullit SA е революционно развитие в областта на здравословното хранене. Благодарение на нея стана възможно отделянето на биофлавоноидите от растенията, да запазим всички естествени полезни свойства на естествените екстракти и с помощта на нанотехнологиите и елементарните физични закони да ги доставим директно в клетките на тялото си.Йонната технология за съхранение позволява активните вещества в драгеите да достигнат точно до проблемната област. Това се случва според закона за привличането – отрицателно зареденият уникален продукт достига до положителния заряд на болната клетка, прониквайки в мембраната му, благодарение на нанозирането му.

Технологията на извличане позволява увеличаване на процента на биологично активни вещества в сравнение с обичайните методи за извличане. Освен това гарантира пълното запазване на всички компоненти, както и позволява много високо ниво (около 90 %) на извличането им от оригиналното съдържание в естествената суровина.

ПРЕДИМСТВА НА МЛС + АЛТ ФОРМУЛА

Действието на натрупващите се дражета МЛС и АЛТ е насочено към прочистване на организма от продуктите от жизнено необходимата дейност на паразити / гъбички / бактерии, както и към предотвратяване на алергични реакции и отравяне.Компонентите на двата продукта се допълват чудесно, тъй като МЛС помага да се отървем от патогените, а АЛТ помага да премахнем от организма продуктите на тяхната жизнена дейност и други токсични съединения и така предотвратява появата на алергии.Компонентите на двете хапчета се съчетават перфектно и взаимно подобряват ефекта си върху тялото. И двата продукта съдържат голямо разнообразие от биофлавоноиди, които увеличават и поддържат енергията на тялото.Комплексното им въздействие подобрява постигнатите резултати.

APL дражета помагат за укрепване на имунната система, повишават способността да се съпротивлява на неблагоприятни външни влияния. Те са отлична профилактика срещу повторно заразяване с паразити и срещу развитието на алергии.В състава на дражетата влизат само естествени и безопасни компоненти.

МЕТОД НА ПРИЛАГАНЕ

Едно драже ALT (сутрин) и едно MLS хапче (преди лягане). Дражето се поставя под езика и се държи там, докато напълно се разтвори. Това повишава ефективността на продукта, тъй като активните съставки започват да работят в устната кухина. Чрез лигавицата бързо навлизат в кръвообращението и се разпространяват по цялото тяло. Благодарение на това те постигат моментален ефект.П.П. Ако сте алергични, започнете програмата като приемате само АЛТ (сутрин), след три дни включва MLS (преди лягане).Препоръчително е да се приема Антипаразитната програма за три месеца.А ако имате или чувствате нужда, по-добре е да го приемете според схемата

* три месеца прием – едномесечна пауза

* три месеца прием – едномесечна пауза

* три месеца прием – едномесечна пауза

Така за една година ще проведете три курса.

www.borovprashec.bg

0884090225

Share this article

Leave a comment