0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25
ББиоактивна храна и здраве

ЗДРАВЕ И БИОАКТИВНИ ХРАНИ И ДОБАВКИ

by Borov Prashec

Темата за хранителните добавки е многопластова и понякога объркваща за повечето хора. На пръв поглед  нещата изглеждат много прости. Смятаме, че ако храната ни е здравословна, прясна и непреработена, режимът  на хранене би трябвало да е пълноценен и да  доставя всички необходими витамини, минерали, антиоксиданти и други хранителни вещества, от които се нуждаем. Но дали наистина е  така? Медиите  усложняват въпроса с хранителните добавки и постоянно скачат от една крайност в друга - или напълно отхвърлят едни, или пък се кълнат в ефективността на други. Да не споменаваме и за поредните нови изследвания и "открития" на учени, които само допринасят за погрешното тълкуване на всичко свързано с храненето и добавките.  Така че, да ползваме ли хранителните добавки всъщност? Доктор Марк Хайман отговаря на този въпрос в статия за Mindbodygreen.com. Краткият отговор е, че дори и с перфектна диета, много неща - включително не добрата почва, съхранението и транспортът на храната, забързаният начин на живот и стресът, токсичната среда и други - правят невъзможно да получим всички хранителни вещества, от които се нуждаем единствено от храната, която ядем. А проучванията показват, че включването на  хранителни добавки може да доведе до подобряване на цялостното ни здравословно състояние .

Опирайки се  на хилядолетната здравна история   свързана с използването на продукти от природата с лечебна цел  Корпорация Нова Ера /NEW ERA  Health Industry/създава чрез иновативни съвременни методи изключителния продукт Боров прашец  oбявен за най-пълноценната храна,позната на човека,притежаващ над 260 ценни съставки,превръщайки го в националната гордост на Китай.

 

Безопасни ли са хранителните добавки?

Безусловно да! Навсякъде по света добавките преминават  през различни проверки, преди да се появят на пазара, които обикновено включват:

  • проверка на изписаните на етикета добавки, както и на самите им съставки
  • Полеви тестове за удостоверяване верността на посочените данни на етикетите, отнасящи се до отделните съставки на добавките
  • Изключително строг контрол върху продукти, съдържащи нови съставки
  • Въпреки че продуктът може да се появи на пазара без да минава през същата мрежа от изисквания както лекарствата, при поява на каквито и да било съмнения относно неговата безопасност, той бива изтеглян от пазара също толкова бързо, колкото и стандартните лекарства

 

Кое прави разликата между истински добрия производител на добавки и всички останали?

  • Висок стандарт на производствения процес
  • Доказани доставчици с безупречна репутация
  • Качествени суровини, тествани за да покрият всички изисквания
  • Независими проучвания и изследвания, доказващи произхода и качеството на суровините
  • Високотехнологичен процес на преработка, гарантиращ оптимален ефект и абсорбция
  • Безкомпромисен качествен контрол, постоянно следящ за качество и чистота на крайния продукт

 

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

Share this article

Leave a comment