0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

NEW ERA HEALTH INDUSTRY GROUP. CO. LTD

Екипът на BorovPrashec.bg е част от държавната китайска компания New Era Health Industry Group Ltd.

Китайската корпорация New Era – Холдинг е създадена през 1980 година. Това е било военно-промишлено предприятие в рамките на Министерството на отбраната на Китай. Корпорацията е под пряко подчинение на държавата, т.е. Държавните органи по надзор и управление и Комисията към Държавния съвет.

Първият президент на корпорацията е вице-премиерът на Китай – ЦзуЦзяХуа. Вторият президент е бившият министър на спорта – У Шоцзу.

На 17 април 2010 Държавния съвет одобри сливането на китайската корпорация New Era – холдинг с китайската корпорация за инвестиции в енергийна ефективност. Така се ражда новото име – китайска корпорация за енергоспестяващи и опазващи околната среда (екологични) технологии.

Корпорацията работи за подобряване на енергийната ефективност и опазването на околната среда. Фокусира се върху градската енергоспестяваща и екологично основана инфраструктура; промишленото енергоспестяване; бизнеса в областта на чистите технологии и новите енергийни източници. Това е най-голямата и конкурентно-способна промишлено-инвестиционна група.

Собственият капитал на корпорацията съставлява – 10 милиарда щатски долара.

През 1995 г. министър-председателят на Китай ДжуЖунти дава указание, че боровият прашец е перспективно направление и за развитието му е необходимо да се отвори ново подразделение. За тази цел, на 18 юли 1995 г. е основана New Era Health Industry.

В Държавния съвет, бившият министър на отбраната ЛюХуа Чин написа със златни йероглифи фразата – „Корпорация New Era Health Industry„.

Корпорация New Era Health Industry спада към високотехнологичните държавни предприятия, регистрирана е в държавната търговско-промишлена палата на Китай.

Това е единственото държавното предприятие в Китай , занимаващо се с производство на продукти за здраве чрез директни продажби!!!

На 16 август 2006, компанията получи лиценз за директни продажби, издаден от Министерството на търговията на Китай.

Компанията е една от първите, която е получила държавни инвестиции в лиценза на директните продажби.

Компанията има богата култура на управление. От деня на учредяването си нейните цели са да развива националното производство и да донесе здраве на цялото човечество.

Мото на New Era Health Industry Group Ltd. е: „Стани силен и помагай на другите да станат силни“ Следвайки принципа „Здравето е по-скъпо от богатството“, компанията е поела инициативата да запознава хората със здравословен начин на живот.

Компанията започва да произвежда продукти под марката «Guozhen» – «Съкровище на страната“ или „Национално богатство“. Продуктовата гама включва: натурални хранителни продукти, хранителни добавки, козметика „Shareland“ (серия от фактори за красота по грижа за кожата, възстановяваща серия, избелваща серия, хидратираща серия, декоративна серия), „Джучжен“ (лична хигиена и домашни грижи). Използвайки екстракти от бор и от бамбукови листа като основен компонент, тези продукти са донесли полза на милиони хора.

Компанията оперира под мотото:

Здравето – перспективна индустрия,
Екипът – щастливо семейство,
Бизнесът – голяма сцена за развитие.

За 15 години компанията се е превърнала в корпорация с интегрирана структура, състояща се от такива звена като събиране на суровините, научноизследователска и развойна дейност, производство и логистика; компанията има четири дъщерни дружества и 31 филиала в Китай (1000 специализирани магазина под марката „Guozhen»).

Продукцията на компания New Era се ползва с признание за своето високо качество – носители на званието „Оздравителни продукти, специално за астронавтите и космонавтиката на Китай.“