0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

Изберете за вас тези бизнес възможности:

APL_small

Ако вече сте опитали продуктите на APL и сте възхитени от здравословните ползи на дражетата, може да станете бизнес партньор, знаейки, че дражетата лесно се продават поради тяхната бърза и висока ефективност. Често се продават по древния метод "от уста на уста".

Ако искате да се чувствате ЗДРАВИ, да имате повече ВРЕМЕ, повече ПРИЯТЕЛИ, повече ПЪТЕШЕСТВИЯ, повече ПАРИ и повече СВОБОДА, то тази бизнес възможност е за вас!

Компанията APLGO е създадена основно, за да даде на хората две възможности:
1.Да бъдат здрави.
2.Да бъдат богати.

Може да се регистрирате безплатно тук.

След регистрацията  си избирате дали да пазарувате със статут на  КЛИЕНТ , ПРИВИЛЕГИРОВАН КЛИЕНТ ИЛИ ПРЕМИУМ КЛИЕНТ. Премиум клиент разполага с  акаунт на APL платформата backoffice.aplgo.com. Плащането за продуктите, които сте избрали се извършва моментално във Вашия онлайн акаунт с дебитна или кредитна карта, също и по банков път. Доставката на закупените от Вас продукти се осъществева с куриерска фирма чрез Регионалните центрове за обслужване в София и Пловдив.

Няма да бъдете задължени или обвързани със задължителни месечни покупки или други, за да ползвате бонусите и отстъпките на компанията.

Какво се случва след това? След това вие Вие сами вземате решение да изградите свой собствен бизнес в APL и затова каните в своя екип партньори! Вие можете да поканите колкото искате хора и от тях да избирате тези, които са взели същото решение! Това и ще бъде вашият екип! Тези хора обикновено не са много и вече с двама-трима Вие просто строите огромна организация в различни градове и страни!

Създаването на Вашия екип ще Ви даде възможност за висока доходност, тъй като в маркетинг плана на компанията APL са заложени 15 вида бонуси за подсигуряване на добра печалба. Гледайте видеото по-долу. Регистрацията ви дава навременно известяване за всички новости в Компанията:

  • Достъп до информация за текущите събития и промоции и акции на Компанията
  • Информация за срещи, презентации, лекции и семинари за приложението и полезните свойство на APL продуктите

Ако сте се регистрирали, но не сте закупили стартовия пакет и не влизате в профила си в продължение на един месец, той автоматично ще бъде изтрит.

ПОВЕЧЕ ЗА БИЗНЕС ПЛАНА НА КОМПАНИЯТА APL тук:https://ru.aplgo.com/ru/marketing/

Официален сайт на APL на:https://ru.aplgo.com/ru/

ИНСТРУМЕНТИТЕ НА APL - КАКВИ, КЪДЕ И ЗА КОГО ?

ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ ACUMULIT SA

В основата на дражетата на APL се крие уникалната нано технология ACUMULIT SA. Това е революционна разработка в областта на здравословното хранене, благодарение на която успешно се запазват всички природни полезни свойства на натуралните екстракти, до момента на освобождаването на веществата в клетките на нашия организъм.Технологията позволява да се увеличи процентното съдържание на биологично активните вещества, в сравнение с конвенционалните методи на екстракция и да се осигури пълно запазване на всички компоненти и тяхното извличане на много високи нива (около 90%) от първоначалното съдържание в природния продукт.

Кристалните дражета в момента нямат аналог. Учените са взели знанието от древността за лечебната сила на растенията /тибетски рецепти и аюрведа/ и всичко това са го събрали в едно малко бонбонче, което ние слагаме под езика. Нано означава много малко – 10 на -9 степен, за да може да мине през мембраната на клетката и да влезе вътре в клетката. Приета под езика, тази храна /нано акумулиращите дражета/ действа като венозна инжекция, като захранва клетката и помага на организма да се справи с болестта сам. Здравето в много голяма степен зависи от храната, затова храната трябва да е лекарство и лекарството да е храна.

При използването на тази технология, в момента на екстрахирането всички биологично-активни вещества се разпадат на миниатюрни нано-частици, които са заредени с отрицателен заряд. По време на процеса биологично-активните вещества се капсуловат в дражето във вид на множество миниатюрни нано-обвивки. Готовият продукт – вече като акумулиращо драже, мигновено се полага във вакуумната опаковка на блистера и по този начин се избягва всякакво окисляване от околната среда. С тази технология максимално се съхраняват полезните природни свойства на биологично-активните вещества до тяхната употреба.

И още нещо - акумулиращи дражета в нано-обвивка, заредени отрицателно и всмукани в кръвта, като интелигентен продукт, мигновено откриват именно болната клетка т.е. тази, която има най-голям положителен и най-малък отрицателен заряд. През мембраната на клетката активните вещества от дражето проникват в нейното ядро и я зареждат с необходимия й отрицателен заряд. И в същото време я насищат с биологично-активните вещества, които се съдържат в тях. Това моментално поражда ефект на регулиране и на регенериране на клетката. С две думи – произтича двоен ефект: от една страна клетката се поляризира - балансира и от друга – се насища с всички необходими полезни природни вещества.

Количеството на съставките в дражетата действа на принципа на малките дози. Правилното извличане на такива дози от растителните суровини (без термична топлинна обработка и без окисляване) осигурява постигането на най-добри резултати.

КРАТКА ИСТОРИЯ НА ПРОДУКТИТЕ И КОМПАНИЯТА APL

Името на самата технология Acumulit SA идва от акумулация на силата от природата. Разработвана е повече от 25 години от европейски учени, които са работили в биохимичната лаборатория "Vita Eterna" (Верона, Италия). Ръководителят на екипа е италианският учен биохимик Джовани Густо. Резултатите от многогодишната практика показват, че тази технология заема особено място в съвременната профилактична медицина. При нея за първи път в хранителната промишленост е приложена екстракция на биологично-активните вещества чрез електрически ток с високо напрежение и с отрицателен заряд. През 2011 година руснаци купуват патента на технологията и започват производство в Русия. Компанията APL GO  е саздадена на 11. 11. 2011г. в Русия. В 11 часа и 11минути в Казахстан е първата презентация на компанията. Президент на компанията е Сергей Куликов.

Първите четири продукта от серията Acumullit SA се проявяват на пазара през 2011 г. след сериозна дългогодишна подготовка – технологични експерименти, лабораторни анализи, търсене на иновативни решения.

Всеки от 14-те вида продукти в серията Acumullit SA е бързо действащ концентрат от природни сили. „Ние не сме създали химични съединение с някакви нови качества, те всички съществуват в естествен вид на нашата планета. Ние само сме използвали техните свойства, намерили сме начин да ги засилим и съхраним и да ги съберем в удобна за употреба форма. Тези приятни на вкус дражета бързо и лесно помагат на хилядите наши потребители да се справят с различните проблеми – от ставни болки до спешно хармонизиране на нервната система.“

Acumullit SA е патентована технология, която е притежание само на APL и позволява на нейните партньори и клиенти да бъдат сигурни в качеството и крайните резултати – фалшификацията тук е невъзможна. Всеки един от продуктите е гарантиран със сертификати и документи, доказващи естествения биологичен произход на дражетата.

Въпрос на избор на акумулирани дражета, с които трябва винаги и навсякъде да разполагаме!

ЕТО КАКВО КАЗВА САМИЯТ УЧЕН - ИЗОБРЕТАТЕЛ ДЖОВАНИ ГУСТО:

DjovaniGusto

"Acumullit SA (Акумулиране на Сила) е нашата иновативна технология, която позволява да се съхранят всички чудотворни свойства на натуралните природни екстракти до момента, в който веществата попаднат в клетките на организма.

Благодарение на Acumullit SA вие можете да приемате необходимия ви комплекс от минерали и витамини където и когато ви е удобно. И ще получите от това не само удоволствието от вкуса им, но и ползата от тях. Никакви чаши, таблетки и капсули, разредени сокове, неефективни прахчета и спрейове – само вкусни дражета от растения, треви и плодове.

Ние успяхме напълно да осигурим на организма онзи състав от елементите, които той изработва активно само до 30-годишна възраст. Ние открихме формула, при която, например Коензим Q10 в съчетание с витамини и с мощни антиоксиданти, може да бъде използван под всякаква форма като допълнение към храната. Нещо повече, ние създадохме най-простата и удобна форма за приемане на този елексир на младостта. Това са бонбони! – нашите чудодейни акумулиращи дражета. Благодарение на технологията на акумулиращите дражета, всички полезни природни хранителни вещества се намират в своето естествено състояние. Това помага на клетките на организма максимално да усвоят витамините и минералите от дражетата.

Ние напълно променихме начина на приемане на полезните природни вещества, тъй като чрез технологията Acumullit SA се заобикаля стомашно-чревния тракт. Действието на продукта започва още в устната кухина, откъдето през лигавицата активните природни полезни вещества попадат директно в кръвта. Това обяснява бързите резултати от дражетата при подобряване на здравето. Нашата иновативна технология Acumullit SA е съвършено безопасна за организма: екстрактите на лечебните растения, на тревите и на плодовете нямат странични ефекти, не се натрупват в организма и не предизвикват зависимост, тъй като те са 100% на растителна основа. Това в крайна сметка способства за оптимално високата усвояемост.“

ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ОТРИЦАТЕЛНИЯ ЗАРЯД ВЪРХУ ОРГАНИЗМА НА ЧОВЕКА

Д-р Алберт Крюгер още в 50-те години на миналия век е провел изследвания в областта на микробиологията и на невробиологията. Той е изяснил, че излишъкът на положителни йони предизвиква свръхпроизводство на серотонин – много активен хормон, който предава импулсите между нервните клетки на човешкия мозък, контролира апетита, съня, настроението, емоциите на човека. В резултат от излишното отделяне на серотонин при положителната йонизация, се наблюдават: раздразнителност, напрегнатост, изтощение, влошаване работата на сърдечно-съдовата система, хиперфункция на щитовидната жлеза, виене на свят, главоболие, депресия, безпокойство и други неприятни усещания и състояния.

Като достоверна информация от медицинския справочник, ви обръщаме внимание на това, как помагат на човешкия организъм отрицателно заредените йони:

  • способстват за оптимизиране обмяната на веществата, за премахване на напрежението, за освежаване на организма и за повишаване на интелектуалните способности
  • повишават еластичността на кръвоносните съдове, разрушават вредните отлагания по стените на съдовете
  • намаляват честотата на онкологичните процеси
  • значително понижават електростатичното натоварване от работещите телевизори и компютърни монитори
  • премахват миризмите
  • оказват благоприятно оздравително влияние при: заболявания на дихателните органи, острите и хронични заболявания УНГ-органите (уши, нос, гърло), алергиите. При това съществено намалява рискът от остри респираторни заболявания и от други вирусни инфекции, повишава се имунитетът.

За съжаление, в съвременния живот ние сами сме си създали обкръжаваща среда, при която сградите и транспортните средства често са суперзаредени с вредни положителни йони, вследствие на това, че пластмасовите и металните вентилатори, филтри и климатици, флуоресцентното осветление, електричното и електронното оборудване, телевизионните и компютърните екрани, средствата за комуникации, изкуствените влакна в килимите, в дрехите и в тапицериите, намаляват нивото на отрицателните йони и увеличават количеството на положителните.

Отрицателните електрични заряди влияят върху работата на нервната система, върху кръвното налягане, тъканното дишане, обмяната на веществата, температурата на тялото, процеса на кръвотворене. При тяхното въздействие се променят физико-химичните свойства на кръвта, съдържанието на захар в кръвта, електрокинетичния потенциал на еритроцитите. И това далеч не е пълният списък. Тази универсалност на физиологичното въздействие на отрицателните електрични заряди се обяснява с това, че те влияят върху основните физико-химични процеси, които протичат в организма.

КАКВИ ИЗМЕНЕНИЯ СЕ СЛУЧВАТ В ОРГАНИЗМА НА ЧОВЕКА, СЛЕД КАТО ТОЙ ЗАПОЧНЕ ДА ПРИЕМА АКУМУЛИРАЩИТЕ ДРАЖЕТА НА APL?

Когато приеме акумулиращите дражета на APL, човек може по-добре да преодолява проблемите, които възникват от положителната йонизация и, разбира се, в резултат на употребата им да се излекува от болести.

От различните системи на организма, които са най-чувствителни и реагират при ползването на акумулиращите дражета, първо място заемат: кръвообращението (микроциркулацията), след това са сърдечно-съдовата, мускулната, храносмила-телната, пикочно-половата, нервната, ендокринната, дихателната и костната система.

Нека обърнем по-специално внимание на подобряването на кръвообращението на организма. Системата на кръвообращението осигурява на организма веществата, които са му необходими за жизнената дейност.

За доставянето на кислород в органите, тъканите и в клетките отговарят еритроцитите – червените кръвни телца, които имат естествен отрицателен заряд. По този начин, когато се движат в кръвта, благодарение на заряда, те се отблъскват едни от други и в резултат се наблюдава оптимално движение на кръвта и нормално доставяне на кислород и на хранителни вещества на ниво клетки.

Krav_sad

Под въздействието на замърсената околна среда, на свободните радикали, натъпканата с нитрати и с Е-та храни, на некачествената вода и замърсения въздух, еритроцитите в кръвта започ-ват да губят своя естествен отрицателен заряд. В резул-тат на това в определени зони започва образуването на специфични групи еритроци-ти. Това от една страна затру-днява движението на кръвта - тя се движи по-бавно и от друга - доставянето на кисло-род в тъканите и в клетките става неефективно. Освен това, в определени тесни участъци на кръвоносната система тези групирани еритроцити не могат да преминат, което напълно нарушава кръвообращението.

Като цяло, нарушеното кръвообращение води до сериозни проблеми със съдовата система, и основно - до повишаване на артериалното налягане, а като следствие - до варикозно разширени вени и тромбофлебит.
Под въздействието на отрицателно заредените йони на акумулиращите дражета, еритроцитите в кръвта постепенно възстановяват своя отрицателен заряд. От това следва нормализиране на движението на кръвта, разбиват се еритроцитните натруп-вания, повишава се преносът на кислород и на хранителни вещества до всяка клетка и по естествен начин се нормолизират клетъчното хранене и обменните процеси в организма.
Благодарение на нормализирането на системата на кровообращението, се нормализира и се стабилизира артериалното налягане. Вследствие повишената скорост на движение на кръвта и премахнатото струпване на еритроцитите, кръвта престава да притиска стените на съдове и те спират да се разширяват. Трябва да се отбележи, че приемането на акумулиращите дражета на APL водят до стабилизиране на артериалното налягане, дори при хора с хронична хипертония.

ВЛИЯНИЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ И НА ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЗАРЯДИ ВЪРХУ ПСИХОЕМОЦИОНАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ЧОВЕКА

Особено контрастно е действието на отрицателните и на положителните елек-трични заряди върху психоемоционалното възприемане на обкръжаващия ни свят.

Отдавна е забелязано, че в непроветрени помещения човек изпитва различни дискомфортни състояния като: вялост, умора, загуба на апетит, главоболие, безсъние, слабост, виене на свят, отслабена памет и др. Това води до безпокойство, падане на защитните сили на организма и предразполага към преждевременното му изхабяване и стареене. Забелязано е, че в подобни помещения има излишък на положително и недостиг на отрицателно заредени частици.

Върху състоянието на организма оказва влияние и времето: в дъждовно и облачно време - особено през есента, когато броят на отрицателните йони във въздуха намалява до минимум, често възникват инфекциозни заболявания, обострят се хроничните състояния, човек пада духом, настроението става меланхолично. Установено е, че именно въздушните йони с положителна полярност оказват крайно неблагоприятно въздействие върху хората с по-слабо телосложение, върху възрастните болни от ревматизъм и неврастениците, като предизвикват болки, слабост, втрисане.