0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

Вашият начин да кръстосате пръстите си ще ви каже какъв човек сте

by Borov Prashec

Експертите по езика на тялото вярват, че начинът, по който кръстосвате пръстите си, говори много за вас. До това заключение стигна Нобеловият лауреат Роджър Уолкот Сперри . Според неговите изследвания човешкото поведение зависи от това коя част от мозъка му, вляво или вдясно, е по-активна.

Нека се опитаме  да проникнем в тайните на човешкия мозък и да разберем по-добре себе си.

1. Ляв палец нагоре

 

Вашият начин да кръстосате пръстите си ще ви каже какъв човек сте.

 

Ако кръстосате пръстите си точно по този начин, тогава най-вероятно сте практичен човек. Вие сте от тези, които никога не взимат "експресно" решение . Внимателно претегляте плюсовете и минусите. Освен това ви е доста трудно да се ориентирате. Имате вроден детектор на лъжата.

Ето защо приятелите и роднините ви ценят, често се обръщат към вас за съвет. И вие сте много отговорни в това. Но всичко това не означава, че сте супер сериозен човек . Напротив, вие сте в състояние да различите положителното дори в най-мрачните моменти. Вашето специално чувство за хумор привлича вниманието на всички към вас на събития.

Можете също така да бъдете наречен романтик, който знае много за ухажването. Усещаш какво и как да го кажеш.

2. Двата пръста заедно

Вашият начин да кръстосате пръстите си ще ви каже какъв човек сте.

Убеден сте, че дяволът е в детайлите. Вие сте  перфекционист и очаквате същия отговорен подход от другите. Лидерството е естествено поведение за вас и винаги се стремите да давате пример. Но това не означава, че не се интересувате от нуждите и обстоятелствата на други хора.

Винаги чувате мнението на други хора и се опитвате да разберете тяхната гледна точка, преди да стигнете до заключение. Вашата откровеност, честност и искреност понякога може да бъде обезоръжаваща за някои хора, но именно тези качества в крайна сметка подкупват другите.

Освен това във взаимоотношенията цените директността и не се колебаете да изразите мнението си . Очаквате същото от партньора си.

3. Десен палец нагоре

Вашият начин да кръстосате пръстите си ще ви каже какъв човек сте.

Ако, преплитайки пръстите си, автоматично поставяте палеца на дясната ръка отгоре, значи сте човек с  висок емоционален коефициент . Можете да разберете как се чувства човек, дори и да се опитва да скрие истинските си преживявания. Тази уникална способност позволява на другите да се отварят към вас.

Същата способност ви помага да мислите извън "кутията"и да вземате правилни решения. Въпреки че вземането на решения след прилив на чувства понякога отнема време. Способността ви да разбирате дълбоки емоции и да реагирате топло на тях привлича хората на ваше разположение.

В една връзка  разбирате неизказаните чувства на партньора си. С вас той никога няма да има проблеми с удовлетворяването на емоционалните нужди.

И сега без колебание кръстосвайте пръсти и кажете какъв човек сте.

Share this article

Leave a comment