0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ВЪЛШЕБЕН ЧАЙ ЗА ЗДРАВЕ И ТОНУС

by Borov Prashec

АРОМАТЕН,ВКУСЕН И МНОГО ПОЛЕЗЕН,ЧАЯТ ОТ БАМБУК НОСИ ПОЛЗИ ЗА ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ.

Съставът на бамбуков чай ​​включва листа от бамбук (тънък лофатериум), листа от лотос, зелен чай, месести цитрони и касиеви зърна.

1. Бамбукови листа са необходими за понижаване нивото на захарта.
Съдържанието на фибри в листата на бамбук е много ефективно за понижаване на кръвната захар. В допълнение, влакната от бамбукови листа работят много добре за отслабване.

2. Бамбукови листа за нормализиране на храносмилането.
Храносмилателните проблеми могат да причинят дискомфорт: подуване на корема, прекомерно газове, запек или диария. Оказва се, че бамбуковите листа в чая могат да образуват съединение, което служи за регулиране на храносмилането.

3. Пиенето на чай от листа от бамбук е много полезно за стомаха.
Чаят от бамбукови листа е без кофеин и е безопасен за смесване с други съставки. Освежаващият ефект на листа от бамбуков чай ​​тонизира тялото.

4. Бамбукът укрепва ноктите и косата.
Бамбукови листа съдържат витамин Е и антиоксидантни съединения, които са полезни за поддържане на здравословни биохимични процеси в телесните тъкани. Консумацията на бамбукови листа помага за обновяването на клетките, отглеждането на нова коса и укрепването на ноктите.

5. Облекчава менструалната болка.
В определени дни обикновено жените се чувстват неудобно, изпитват болка в корема, гърба и костите. С понижаване на хемоглобина тялото става по-слабо. Жените, които имат подобни проблеми, могат да използват чай от бамбуков лист.
Пийте през нощта преди лягане и ще намалите болката и дискомфорта.

6. Проблеми с уринирането.
Проблемите с пикочния мехур обикновено причиняват усещане за парене и болка по време на уриниране. Тези проблеми могат да възникнат по много причини, като вирусна инфекция или микроби, както недостатъчен прием на вода. За да преодолеете този проблем по естествен път, можете да направите 1 пакетче чай и да пиете през целия ден. За да получите по-силни свойства, препоръчително е да добавите към тази напитка 2 супени лъжици чист мед.

Как да приемате „Чай от бамбукови листа“, за да постигнете максимален ефект:
Запарете  1 саше на 800-1000 мл. вода и пийте  през целия ден , по всяко време.Или едно пакетче запарвайте 4-5 пъти дневно ако предпочитате чая да е горещ.
Курсът на прием е 1-2 месеца.

www.borovprashec.bg

 

 

Share this article

Leave a comment