0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ТОП 3 НА БИЛКИТЕ СПОМАГАЩИ ЗА ЛЕСНО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ

by Borov Prashec

Не е тайна, че в последните години двойките изпитват все по-големи трудности при  зачеване. Дори младите жени на двадесет години, които не трябва да имат проблеми в тази област, понякога се изправят пред това предизвикателство. Здравословния живот,храненето с правилните храни за насърчаване на плодовитостта и диетите  са първото ,което младите двойки предприемат. Но трябва да се знае, че билките за плодородие могат да играят огромна роля в тази област.

Често това е прост и много лесен процес за подпомагане на забраременяването, като се използват тези безопасни и тествани във времето растения за балансиране на женските хормони и либидо.

 Билките за фертилност също са полезни за подхранване на тялото и женската репродуктивна система, което от своя страна помага да се отпусне цялата нервна система, за да се улесни зачеването. Това може да се окаже доста изненадващо  за някои, които може би са били наясно само с билки, използвани за естествен контрол на раждаемостта.

Всички с този проблем са чували  как лекарите често са склонни да казват на двойките, които имат трудност със зачеването , че жената просто „трябва да се отпусне“? Въпреки че това е дразнещ коментар за всяка жена , която е готова да роди бебе, билките за плодовитост  могат да помогнат това да се случи без усилия от нейна страна, те правят точно това!

Най-добрите билки за плодовитост
Обърнете внимание, че тези мощни билки за плодовитост действат най-ефективно при липса на структурни проблеми в репродуктивната система! Затова най-добре е първо да обсъдите решаването на въпроси като ендометриоза, фиброми или запушени  фалопиеви тръби с вашия лекар.

Коприва 
Копривата е най-мощната билка подпомагаща плодовитостта. Тя не само тонизира и подхранва матката, но също така насърчава укрепването на бъбреците и надбъбречните жлези. Ако сте любители на кафето, тази билка е за вас!Една, две или дори повече чаши от този високо минерален чай, който също е зареден с хлорофил (детоксикатор) в продължение на няколко месеца, са съществена част от подготовката на женското тяло за бременност и за поддържане на ембриона, когато настъпи зачеването.Чаят от коприва също е фантастичен за подготвянето на организма на жената за раждането на бебето, тъй като е изключително богат на витамин К, което носи спокойствие на  бъдещата мама, че кръвта на новороденото вече ще съдържа достатъчно количество от него. Оралната добавка с витамин К е друг отличен вариант.Приемането  на чай от коприва, докато  майката кърми, насърчава успешната лактация и обилното снабдяване с мляко! Инфузия от коприва също помага за облекчаване на алергия от сезонни проблеми с цветен прашец като бонус, тъй като е мощен, естествен антихистамин.

Червена детелина
Червената детелина е отлична билка за плодовитост, предимно поради високите количества калций и магнезий. Смята се, че тези два минерала са от голямо значение за  способността на жената да зачене.Червената детелина съдържа всеки един микроелемент, необходим на жлезистата система. Като такава, тази алкализираща билка е може би единственото най-ефективно растение, използвано за балансиране на хормоните на зачеването. Балансира  телесното киселинно - алкално pH и по този начин pH на матката и благоприятства зачеването.

Пригответе си чай от червена детелина заедно с мента , това действа като сексуален стимулант. За да направите мощна запарка от тези билки в комбинация в един литър гореща вода смесете  една супена лъжица червена детелина и чаена лъжичка мента за 4 часа. Затворете добре съда ,за да не излиза парата.Пийте чая след като изстине

 

Червена малина
Листата на червената малина, особено дивият вид, са с високо съдържание на калций. Подобно на копривата и червената детелина, листата на червената малина служат като успокояващ тоник на матката и много ефективна билка за плодородие.Ефектите за насърчаване на плодовитостта на червената малина са засилени в комбинация с други билки, особено Червена детелина.В един литър гореща вода поставете по една чаена лъжичка червена детелина и листа от червена малина.Оставете да се запари за 4 часа.

 Билки за него
Понякога проблемите може да са в мъжа. В тази ситуация помислете дали да използвате предимствата на маката, за да помогнете за подобряване на броя и подвижността на спермата. Научните изследвания показват, че маката постига това без да повишава нивата на тестостерон, за разлика от някои други добавки за мъже.Перуанската Мака е най-мощният адаптоген и афродизиак на света.
Първите записи за Мака датират от преди 5800 години. Маката наричат още „Планинския женшен на Андите”, „Съкровището на Перу”, „Афродизиак”.

ПОЛЗИ И ПРЕИМУЩЕСТВА:

1. Различните алкалоиди действат на хипоталамуса и хипофизата, регулирайки функциите на надбъбречните жлези, задстомашната жлеза, тестисите и други ендокринни жлези. Регулира хормоналния баланс, влияе положително върху различните причини за ендокринни разстройства при мъжете и жените;
2. При слабост, синдром на хроничната умора, стрес, намален имунитет, чести настинки;
3. Увеличава жизнената и сексуалната енергия, издръжливостта у мъжете, при импотентност;
4. Стимулира сексуалната функция и либидото. При жените увеличава количеството на образуваните фоликули на яйчниците. Увеличава шансовете за забременяване;
5. Подобрява сперматогенезата – повишава производството и качеството на сперматозоидите;
6. При дисфунция на щитовидната жлеза, хормонална дисфункция.
7. Забавя процесите на стареене, помага при депресивни симптоми и облекчава състоянията на тревожност и страх;
8. Подобрява паметта и концентрацията, изграждането на мускули при спортисти.

 

 

Share this article

Leave a comment