0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ПРИЕМ НА БОРОВ ПРАШЕЦ И БАМБУК

by Borov Prashec

Здравейте приятели!

Продължаваме да ви запознаваме с резултатите от хора, които са изпитали благоприятното въздействие на продуктите от източната медицина Боров прашец и Бамбук. За щастие, не всички наши тревоги за ужасна диагноза имат основа. Достатъчно е да дадете на тялото си това, от което се нуждае, и това ни изненадва с резултатите.

Супер резултат Даниела, България.

Всичко започна през 2008 г. преди 11 години, след раждането на първата ми дъщеря. По тялото се появиха малки пъпчици, а след това на пръстите на дясната ръка се появиха рани, които бяха много сърбящи.

През годините лекарите поставят различни диагнози, като атопичен дерматит, студен дерматит, контактен дерматит, невродерматит, уртикария, псориазис и накрая трима лекари диагностицират рак на кожата.

В началото ми предписаха само мехлеми с кортикостероиди и се радвах, че всичко изчезна много бързо. Но за много кратко време ...

Месец по-късно всичко се появи в още по-големи области, почти по цялото тяло.

На 5 октомври 2014 г. бях приет в Александърската болница в София за многобройни тестове и биопсии.

23 октомври 2014 г. Вече имах алергичен паспорт и бях алергичен към огромен брой продукти и химикали. вещества.

Тогава в София срещнах жена от Индия. Тя ме запозна с Аюрведа и аз си записах час при най-добрия аюрведичен лекар в Индия и изчаках 1 година за среща.

Предписа ми билки и в продължение на 6 месеца се лекувах от сутрин до вечер, правейки различни отвари и лосиони. Домашните любимци не можеха да са близо до мен, всичко миришеше много зле. За известно време това помогна, после отново всичко се върна.

Тогава се лекувах с най-добрите лечители в Румъния, Москва, два пъти в Индонезия, в Бали. Това помогна временно ...

На 15 май 2019 г. се срещнах с приятелка, тя имаше подобен проблем в ръцете си, който реши с помощта на боров прашец и  бамбук на здравето.

Веднага започнах да приемам: боров прашец в 2 таблетки. сутрин на празен стомах и Бамбук 1 таблетка. след вечеря се абсорбира и измива с топла вода. Постепенно увеличава дозата от 6 бор и 3 бамбука на ден. Тогава тя премина на прах от боров прашец.

Направила е и мехлем, смесвайки 50 г кокосово масло с 1 саше (3 г) боров прашец на прах и нанесени върху всички засегнати области ...

Същият проблем започна с най-голямата ми дъщеря. Сега и двете сме здрави.

www.borovprashec.bg

Share this article

Leave a comment