0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25
ползи от боров прашец

ПОЛЗИ ОТ БОРОВ ПРАШЕЦ

by Borov Prashec

1. Удължава живота – доказано и прилагано от хилядолетия. Поддържа здрави вътрешните органи. Засилва имунната система. Регулира хормоните. Балансира женските и мъжките хормони.

2. Подмладява и предпазва от старчески петна и от бръчки. Придава младежки вид със здрава, свежа и гладка кожа. Води до отслабване при редовна употреба, особено в областта на талията.

3. Дава чувствителен приток на енергия и тонус, и преборва умората, която застига все повече градските хора. Усилва работоспособността и притежава силен антивъзпалителен ефект. Увеличава постиженията на спортистите.

4. Дава концентрация и фокус на ума, лекота в главата, разширяване на съзнанието и способност за справяне с голям обем умствена дейност, което не може да се постигне с кафе или цигари. Идеален за всички хора на умствения труд и с много ежедневни задачи. Идеален за ученици, студенти и хора, които трудно се концентрират.

5. Грижи се за черния дроб – чисти от омазняване, предпазва от вредното действие на алкохола, на лекарствата и на замърсената храна. За хората, които употребяват алкохол – вземете 5 таблетки боров прашец половин час преди употребата на алкохол!

 

borovprashec.bg-borovprashec

6. Предпазва простатата от хиперплазия (увеличаване) – най-добрата природна грижа за простатата.

7.Подпомага болните от диабет.

8. Улеснява зачеването. Благодарение на боровия прашец много двойки днес са щастливи родители! Това се случва когато клетката е нахранена с качествени вещества и това от своя страна е предпоставка за човешкият организъм да разгърне своят потенциал.

9. Създава здрава флора в стомаха и червата с множеството си пробиотици, премахва неразположенията (киселини, болки, подуване, запек, диария…).

Начин на употреба: Профилактичната доза е два пъти на ден по три таблетки. Лечебната доза за определени видове заболявания е според програмата „Доктор на себе си“. Боровият прашец се усвоява най-добре на гладно, може да се смуче или да се приема с вода.

„Боровият прашец като вид концентрирана и фантастична храна, предоставена ни от природата, е истинска панацея. Дори имайки предвид, че той не може да излекува всички болести, е способен да облекчи най-опасните състояния при всички етапи на заболяването. Аз не се страхувам от възражения на казаното, тъй като говоря без никакво преувеличение. Никакви натурални продукти, още повече медикаменти, не могат да се сравнят с него.“

А. Кайа (A.Kaya) – френски изследовател на боровия прашец

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

Share this article

Leave a comment