0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25
БОРОВ ПРАШЕЦ 4 НАУЧНИ ФАКТА

Боров прашец – ПОЛЗИ И ПРЕИМУЩЕСТВА

by method
1.Регулира ендокринната система ,предпазва от алергии и повишава имунитета.
Съдържанието на желязо и мед в бп повишава производството на червени кръвни клетки в организма с 20%.

2.ПОМАГА ПРИ ЗАБОЛЯВАНЕ НА ПРОСТАТА.
ПО доклади на здравна организажия от Япония се предоставя информация със следните резултати-С БП се повлияват 80% от случаите на заболявания свързани с простатата.Приемането на прашец при мъжете и жените след определена възраст в страната на изгряващото слънце се е превърнало в национална политика свързана с превенцията.

3.ПОДХРАНВА СЪРЦЕТО И КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ.
Съдържанието на магнезий в бп активира ензимната система и действа като транспорт на различни хранителни вещества в тялото.Флаваноидите в състава му намаляват съдържанието на мазнини в кръвта и нивата на лош холестерол.Витамините поддържат еластичноста на стените на кръвоносните съдове и микроциркулацията в сърцето и мозъка.С бп се засолва метаболизма,регулира се ендокринната система и се предпазва сърцето и краъвоносните съдове.

4.ПРЕДПАЗВА ЧЕРНИЯ ДРОБ
БП повишава активността в клетките на черния дроб и намалява отделянето на ексудати в злъчката.Профилактичния прием предпазва от увреждания на черния дроб вселдсвие на прекомерна употреба на алкохол,след силни медикаменти,по време и след боледуване на хепатит и други.

5.РЕГУЛИРА ПРОЦЕСИТЕ В СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ И ЛЕКУВА ЗАПЕК И МНОГО БЛАГОПРИЯТЕН ПРИ РЕФЛУКС.
С обширното си съдържание на вещества бп подобрява функциите на стомашно-чревния тракт,храносмилането и абсорбацията на вещества и поддържа нормална биосфера в стомаха.Подобрява отделянето на стомашни сокове,активира функцията на червата и участва в почистването им,съкращава престоя на екстременти в дебелото черво.

6.ПОДОБРЯВА ФУНКЦИИТЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА
По-дългото приемане на бп повлиява изключително положително имунната система.Елиминира алергичните реакции,много добър ефект при астма,алергитен ринит и дори туберколоза.

7.ЗАБАВЯ СТАРЕЕНЕТО
БП съдържа антиоксиданти като витамин Е,каротин,селен,ресвератол и др.,които забавят стареенето,като се противопоставят на липидите в тялото/мазнини,мастни киселини и техните производни/

8.ВЪЗПРЕПЯТСВА ПОЯВАТА НА ТУМОРИ.
Ефикасен при възстановителния процес след химио и лъчетерапия.

9.ГРИЖА ЗА КОЖАТА
БП притежава изобилие от аминокислини,различни ензими,витамин A,C ,E нуклеинова киселина и др съставки свързани с кожата.Съдържанието на витамин С има отношение към синтеза на МЕЛАНИН в тялото като по този начин намалява появата на кафяви пигментни петна.БП има ефекта да активира кожните клетки,правейки кожата гладка и здрава.

10.АКНЕ
Богатото съдържание на витамини A,C,E,B1,B2,B6,и други минерали /цинк и магнезий/има много добър ефект при акне и други кожни заболявания,пърхот и дори псориазис.Витамин А хидратира и подхранва порите,витамин В6 повишава разграждането на натрупаната мастна киселина,намалява омазняването на кожата ,а от там и появата на пъпки.

11.В ГИНЕКОЛОГИЯТА
БП има лечебен ефект при различни гинекологични заболявания ,нередовен цикъл,климакс.БП осигурява достатъчно хранителни вещества,които помагат за нормалната ексудация и свиване на матката.

Share this article

Leave a comment