0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА ОРГАНИЗМА СИ С БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

by Borov Prashec

NEW ERA Bulgaria
РЕЗЕДА ПАЛХУТЕВА

Искам да поздравя всички, които употребяват БАМБУК НА ЗДРАВЕТО!!! Вие даже не си представяте в какво изобилие от шоколад се намирате…😊😊😊

Бамбукът няма да ви позволи да изпаднете в състояние на ХИПОКСИЯ – кислороден глад. А това означава, че дейността на вашия мозък ще бъде пълноценна. Та нали мозъкът се подхранва с кислород, а не с шоколад /както мнозина мислят/.

И всяка клетка има нужда от кислород

Бамбукът е безвредно средство против гърч и конвулсии – което е голяма рядкост.

Бамбукът, попадайки в организма, толкова променя биохимията в посока на абсолютното здраве, че паразитите не могат да живеят в обновената среда понеже нормата на PH не им позволява да се размножават.

Бамбукът не е токсичен, напротив: той е антиоксидант – продукт, който може да неутрализира и да извежда токсините от вътрешен и външен произход.

Бамбукът, благодарение на своите природни характеристики облегчаваи усилва кръвообръщението, което предпазва от образуване на тромби, подобрява микроциркулацията/възстановява движението на кръвта в най-малките капиляри/, което помага за сваляне на повишената температура на тялото.

Нищо подобно на света НЯМА. Множество уникални съвременни опити са описани в литературата. Но многовековният опит на използване на бамбука в хирургията на Китай говори сам за себе си.

Как всичко това работи в живота?

-Възрастният човек при тежка физическа работа, подхранвайки се с бамбук, лесно възстановява силите си по време на сън, не изпитва мускулни схващания, болки в ставите;

-Шофьорите на тирове имат ясно зрение през нощта, профилактират хемороя, лесно се възстановяват след натоварвания;

-Бременните жени осигуряват на плода вътреутробна пълноценна кислородна доставка;

-Профилактика на бъбречната недостатъчност, отоци и анемии;

-За децата /в малки дози/ - противопаразитна терапия и профилактика;

ин и ян в боровия прашец

-„Аспирин“ при повишена температура над 38,5;

-При хора с варикозно разширени вени – намаляване на отоците, посиняванията, болките;

-За страдащите от болки на ставите – противовъзпалителен, противооточен, болкоуспокояващ фон;

-За оплешивяващите – възраждане на „заспалите“ луковици на косата + линията за лична хигиена с екстракт от бамбук /шампоани, сапуни, гелове за душ/;

-За нервните и неспокойните – подобряване на съня и състоянието на равновесие. Прояснява критиката и анализа, подобрява мозъчната дейност;

-За хора с хронични и бъбречни заболявания това е единственият продукт, който спасява от всички усложнения и изчиства даже много стара инфекция, обновявайки коритото на капилярно ниво;

-За понижаване на теглото – бамбукът преустройва метаболизма по ваша команда;

-Хипертониците понижават и нормализират кръвното налягане с помощта на Бамбук и Боров прашец – всеки по своя схема. Без Бамбук това е невъзможно. Ако сте хипотоник – още по-лошо, понеже бъбреците ви искат участие, а сърцето и мозъкът са в исхемично състояние. За вас не е нужен Бамбук през деня, но вечер задължително по 2 табл.;

-Може да приемате Боров прашец без Бамбук и да получите горепосочените резултати след 3-4 години. А с Бамбук след 3-4 месеца ще имате показателите на имунния отговор и външния вид.

Няма такива хора, за които Бамбукът е противопоказан. Но ИМА специални случаи! ВНИМАНИЕ!

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

• Свежи рани /външни или вътрешни/ - временно, 30-40 дни, до заздравяване на раните;

• Менструален цикъл или всякякви кръвотечения;

• След инфаркт или инсулт – 1 месец.

Бамбукът е таблетиран планински въздух, изворна вода. Продукт, който по законите на природата прави генерално почистване на организма и поддържа чистотата след това.

Няма да получи инфаркт или инсулт човек, който приема Бамбук поне по 2 табл. преди лягане.

За работещите, възрастни, яки мъже – 4 табл. вечер преди сън.

Трябва внимателно да си направите схемата според самочувствието. Ако имате отлично настроение и самочувствие – схемата е правилна! Ако пада кръвното налягане, клони ви към сън и др. – коригирайте схемата!

Пожелаваме здраве на всички!!! щитовидната жлеза, и бъбреците, и стомашно-чревния тракт и т.н. ХЛОРОФИЛ НА ТАБЛЕТКИ – това е нашият БАМБУК – началник и разпоредител на обеспечаването с кислород. Това е единствената в света твърда формула на хлорофила, получила признанието на специалистите.

Бамбукът ежедневно САНИРА вашия вътрешен свят /sanus – лат.- здрав/. Той стои на стража на PH-баланса като добавя основа в окислителната среда. Оказва противовирусна, антибактериална защита. Бамбукът като средство против подуване /подпухване/ предпазва от главоболие, от алергически състояния.

ОПИТАЙТЕ  БАМБУК НА ЗДРАВЕТО  и БОРОВ ПРАШЕЦ   ОЩЕ ДНЕС

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

Share this article

Leave a comment