0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

Ново поколение клетъчни храни под формата на кристални акумулирани дражета

by Borov Prashec

„АКУМУЛИРАНЕ НА СИЛАТА“ – БЪРЗО, ЕФЕКТИВНО, УДОБНО И ВКУСНО!
Ново поколение клетъчни храни под формата на кристални акумулирани дражета

Някога мечтали ли сте за вълшебни бонбони вместо хапчета? Може да не вярвате, но те съществуват! Вече не е нужно да взимате горчиви таблетки, за да излекувате кашлицата, хремата, температурата и други проблеми. Има отлично средство – кристално драже от APL!Изключителният технологичен скок с иновативната технология ACUMULLIT SA прави дражетата на APL (създадени по древни аюрведичеси, тибетски и ведически рецепти) десетки пъти по-ефективни и бързо действащи. Те са лесни за ползване и с приятен вкус. Поставят се под езика и действат едновременно за очистване, регенериране и захранване на клетките. Заредени са с балансиращата енергия на планетата Земя. Полезните вещества от дражетата достигат със скорост от 150 м/с директно до увредените клетки, като им помагат бързо да се възстановят и да се балансират енергийно.
APL дражетата са ново поколение храна на ниво клетъчно усвояване, които нямат аналог. Те са ценни и полезни за физическото и за енергийните тела на човека. Осигуряват на организма необходимите витамини, минерали, микроелементи и всичко, което природата ни е предоставила чрез своите растителни видове.


Създател на технологията ACUMULLIT SA е Джовани Густо. ACUMULLIT SA (акумулиране на силата) е иновативна технология, благодарение на която можете да приемате необходимия комплекс витамини където ви е удобно, като при това ще получите и удоволствие, и полза.
Компанията APL представя своята уникална продукция за поддържане на здравето и красотата. Основната цел на ръководството на компанията е непрекъснато развитие, движение напред. Асортиментът се допълва регулярно: политиката на компанията е насочена към постоянно откриване, тестване и извеждане на пазара на най-иновативни разработки от цял свят. С продуктите на APL качеството на живота ви се повишава до напълно ново ниво.
Уникалната технология позволява достигане до максималната концентрация на необходимите витамини, обличайки ги под формата на малки дражета. Можете да приемате ценен витаминен комплекс по всяко време и на всяко място – без таблетки, капсули, чаши, течности за разреждане на прахчета. За да възстановите жизнената си енергия, за да подобрите здравословното си състояние, за да съхраните красотата, за да станете по-млади, просто трябва да се насладите на вкуса на акумулиращите дражета APL GO.
За разлика от лекарствените препарати, дражетата не предизвикват странични действия и пристрастяване. Предозирането им също е изключено. Уникалните продукти от APL не са хомеопатични средства, а оптимално подбрани комплекси на основата на екстракти от лечебни растения и плодове.

Израелската компания BARA HERBS e надежден партньор и доставчик на суровината за производството на дражетата APL GO. 

АКУМУЛИРАЩИТЕ ДРАЖЕТА APL GO:
Въздействат практически моментално
Ефектът от приема на продуктите се появява буквално пред очите, доказвайки силата и ползата от влизащите в състава на продуктите компоненти, а уникалната технология по която се разработват гарантира оптималната им усвояемост от организма.
Удобни за използване
Уникалните технологии, по които се създават не само самите продукти, но и техните опаковки, осиуряват максимален комфорт и позволяват избора на оптималното време за тяхното приемане (вкл. по време на разходка, по време на път, по време на работа и т.н.).
Приятни на вкус
Уникалната формула с природни натурални екстракти от билки и плодове, прави продуктите APL с изключително приятен вкус за получаване на ефективна здравна помощ под формата на сладки бонбони.


Направени на базата на иновационни технологии
Процесите, технологиите и формулите, които се използват при производството на продуктите APL преминават през редица тестове, патентовани са и са одобрени от водещи медицински експерти на Европа и Съединените щати.
Съдържат само безопасни съставки
Продукти на Компания APL са създадени по специална технология, без използването на химически вещества и не съдържат стимуланти други вредни добавки, нито генетично модифицирани съставки.

ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ ACUMULIT SA
В основата на дражетата на APL се крие уникалната нано технология ACUMULIT SA. Това е революционна разработка в областта на здравословното хранене, благодарение на която успешно се запазват всички природни полезни свойства на натуралните екстракти, до момента на освобождаването на веществата в клетките на нашия организъм.
Технологията позволява да се увеличи процентното съдържание на биологично активните вещества, в сравнение с конвенционалните методи на екстракция и да се осигури пълно запазване на всички компоненти и тяхното извличане на много високи нива (около 90%) от първоначалното съдържание в природния продукт.
Количеството на съставките в дражетата действа на принципа на малките дози. Правилното извличане на такива дози от растителните суровини (без термична топлинна обработка и без окисляване) осигурява постигането на най-добри резултати.
Йонната технология на акумулиращите дражета позволява на активните вещества да се доставят директно в проблемната зона. Този ефект се постига чрез привличане на отрицателните йони в уникалният продукт, към положително заредените мембрани на болните клетки.

http://www.borovprashec.bg/produkt-kategoriya/apl/

Share this article

Leave a comment