0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

НЕЗАМЕНИМА БЪРЗА ПОМОЩ ЗА СТОМАХА.ЧУДОТО ЗАТВОРЕНО В ЕДНО ДРАЖЕ.

by Borov Prashec

Незаменима кутия вкусни дражета ICE /айс/ е бърза помощ за стомаха! Това е витамино-минерален комплекс, който е взел само доказани и натурални компоненти. Продуктовият състав е разработен няколко години, за да бъде възможно най-ефективен при такива деликатни проблеми като киселини, отравяне, гадене и подуване.

Нано дражетата ICE /айс/ са натурално средство за нормализиране на стомаха, премахване на проблеми с храносмилането, гадене, киселини, повишено образуване на газове.

 Състав: ☘️ Екстракт от мента 🥕 Екстракт от моркови 🥦 Екстракт от алое 🍒 Екстракт от морски зърнастец 🍓 Екстракт от череша Екстракт от листа от шипка ❇️ Екстракт от копър

Действие:

☑️ Стимулира производството на храносмилателни ензими, повишава секреторната активност на стомашно-чревния тракт. 

☑️ Нормализира работата на стомаха, червата, панкреаса, предпазва стомашната лигавица от дразнене, предотвратява развитието на пептична язва.  Елиминира гаденето, тежестта в стомаха, ефективно премахва подуването на корема, киселини и други симптоми на лошо храносмилане.

 ☑️ Успокоява стомаха, предотвратява развитието на гастрит и пептична язва.

 ☑️ Има жлъчегонно и диуретично действие. Нормализира чревната моторика, насърчава неговото прочистване, премахва чревните колики.

 ☑️ Подпомага работата на черния дроб и бъбреците. 

☑️Облекчава възпалението, регулира храносмилателния тракт.

 ☑️ Повишава местния имунитет.

 Показания за употреба:

Храносмилателни разстройства, гадене, киселини, повишено образуване на газове, смущения в работата на панкреаса, червата, възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт, висок риск от гастрит, язвена болест.

 Препоръчителен режим на дозиране:

Препоръчва се прием на натурални дражета сутрин, за предпочитане от 7:00 до 9:00. Тъй като дражетата на APL са натурална храна за клетката предозиране не може да има!

Разгледайте всички дражета тук:http://www.borovprashec.bg/produkt-kategoriya/apl/

Харесайте нашата страница във фейсбук тук:

APL-Здраве с клетъчна храна

@kletachnahrana  · Уеб сайт за здраве и грижа за здравето

Share this article

Leave a comment