0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА КОМБИНАЦИЯ ОТ КРИСТАЛНИТЕ ДРАЖЕТА ЗА УКРЕПВАНЕ НА ИМУНИТЕТА ПРИ СЕГАШНАТА ОПАСНОСТ ОТ ГРИП И КОРОНАВИРУС!

by Borov Prashec

ПРОДУКТИТЕ НА КОМПАНИЯ APLGO СА УНИКАЛНИ И ЕДИНСТВЕНИ ПО РОДА СИ ! ЗАЩОТО ИЗЧИСТВАТ, ВЪЗСТАНОВЯВАТ И ХРАНЯТ НАШИТЕ КЛЕТКИ, И ИМАТ АНТИОКСИДАНТЕН И ФЕРМЕНТАТИВЕН ЕФЕКТ. А С ПОМОЩА НА ОТРИЦАТЕЛНИЯ ЗАРЯД ДЕЙСТВИЕТО НА ФРУКТОВИТЕ КОЛЕКЦИИ СЕ УСИЛВА!

ЗАЛОЖЕТЕ НА ПРИРОДАТА И ДАЙТЕ ШАНС НА ОРГАНИЗМА СИ!

MLS – Кралят на дражетата.
GRW – За силен имунитет.
STP – „Бързата помощ“.
BRN – За да заздравим нервната ситема.

⛳️ MLS (произнася се мелс) – от англ. многоспектърен
СВОБОДАТА НА ЧИСТИЯ ОРГАНИЗЪМ

По данни на Световната здравна организация до 80 % от всички човешки болести са предизвикани от паразити! Тъкмо едноклетъчните и многоклетъчните паразити са основните биологически възбудители на човешките заболявания.
Но вече е възможно да се отървем от тези неприятели! Науката е направила пробив в борбата с паразитите-фантоми!
APL предлага противопаразитен комплекс MLS за възстановяване и поддържане на здравето, за окончателно избавяне от патогените без странични ефекти!

7 предимства на MLS
= помага да се изчистите от 250 вида патогени и да изхвърлите от тялото отпадните продукти от дейност им
= съдействе за възстановяването и пречистването на целия организъм
= способства да се справите не само с глистите и червеите, но и с гъбичните заболявания, възстановявайки имунитета след въздействието на паразитите
= укрепва имунитета, за да не се допусне повторно заразяване с патогени
= MLS е иновативна формула, в която се съдържат уникално подбрани и добре съчетани съставки от растения и плодове, засилващи взаимно своето действие
= специално разработен, за да съдейства на организма да поддържа оптимално ниво на микроорганизмите
= не възпрепятства размножаването на полезните бактерии

🍀Компонентите на MLS:
МАЩЕРКА, ДЖИНДЖИФИЛ, КАНЕЛА, КУРКУМА, КАРАМФИЛ, ЖЕНСКО БИЛЕ, ЛАЙКА, ЕХИНАЦЕЯ, АРТИШОК, СМИНДУХ, ГЛУХАРЧЕ, КОРИАНДЪР, БЛАТНА БОРОВИНКА, ТИКВЕНИ СЕМКИ, КЕДРОВИ ЯДКИ, ПАПАЯ, МАНДАРИНА, ГРЕЙПФРУТ, КАСИС, ЗЪРНАСТЕЦ

= От надземната част на мащерката се добива ценно етерично масло, което съдържа танини, флаваноиди, оцетна и ябълкова киселина. Най-активните компоненти са тимол и карвакрол, които имат антибактериално действие. Тимол спада към производните на фенола, има силен бактерициден ефект върху патогенната флора и гъбичките, както и върху лентовидните паразити.
= Глухарчето е известно със свойството си да пречиства кръвта и да тонизира. Прилага се също при камъни в жлъчката, неправилна обмяна на веществата и възпаления на бъбреците.
= Кориандърът притежава изразен антисептичен и болкоуспокояващ ефект, подобрява моториката на червата и укрепва съдовете, предпазвайки ги от заболявания
= Лайката прекрасно премахва всички видове хелминти и дори влиза в състава на лекарствата за хепатит
= Тиквените семки съдържат кукурбитин, който унищожава чревните паразити. Той убива паразитите, като предизвиква парализата им. Под въздействието на това вещество паразитите не оцеляват в организма и се изхвърлят по естествен път.

⛳️ GRW (произнася се гроу) – от англ. раста, израствам
ЕЖЕДНЕВНИЯТ ВИТАМИНЕН БАЛАНС

Дражетата GRW са витаминно-минерален комплекс, който съдържа 320 различни антиоксиданти, ценни за човешкия организъм.
По принцип можем да получим по-голямата част от необходимите ни антиоксиданти от плодовете и зеленчуците. За да разберем обаче какво съдържат днешните пресни продукти и в какви количества, е необходима лаборатория. Следователно няма да се справим без ежедневни допълнителни източници на антиоксиданти. Нужно е своевременно да помогнем на организма си да се справя с трудностите.
Компанията APL е патентовала формулата GRW, която забавя процеса на стареене, засилва имунитета и подпомага бързото възстановяване след прекарани заболявания.

7 предимства на GRW
= подобрява разграждането и усвояването на протеините, нормализира флората в стомашно-чревния тракт
= засилва имунната защита на организма и съпротивата му срещу инфекциозни заболявания
= противодейства на процесите на стареене, притежава имуномодулиращо действие, възстановява паметта
= оказва активно съдействие при лечение на възпалителни и оточни процеси
= поддържа яснотата на зрението и мисленето, гъвкавостта и подвижността на тялото и координацията на движенията
= съвместява антибактериално и антигъбично действие, засилва антиоксидантните и адаптогенните свойства на организма
= засилва жизнената енергия, помага да защитите организма си от вредното въздействие на свободните радикали

🍀 Компоненти на GRW
МАСЛИНА-ЛИСТА, ЕХИНАЦЕЯ, АСТРАГАЛ, ГАНОДЕРМА, ИНДИЙСКИ ЖЕН-ШЕН, МОМОРДИКА, АЛОЕ-ВЕРА, ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА, БОРОВИНКА, НАР, ОФИКА, ФИЗАЛИС, ФРЕНСКО ГРОЗДЕ

= Ехинацеята често бива наричана „чистач” на кръвта, тя активно прочиства лимфната система, бъбреците, черния дроб, премахва не само последиците, но и причините за болестта.
= Витанията се използва като общоукрепващо и имуностимулиращо средство, при отпадналост, преумора, нервно изтощение и за възстановяване на тонуса
= Черната боровинка понижава нивата на кръвната захар, увеличава киселиността на стомашните сокове, подобрява храносмилането, обмяната на веществата, засилва зрението, подобрявайки кръвоснабдяването на ретината. Използва се при хиповитаминоза.
= Боровинката съдържа мощните фенолни антиоксиданти антоциани, които й придават лечебни свойства. Фенолните антиоксиданти повишават нивото на „добрия” холестерол и намаляват нивата на „лошия”, снижавайки потенциалния риск от атеросклероза
= Нарът съдържа много витамини и микроелементи, необходими за нормалното функциониране на организма. = Природните аминокиселини в състава на нара се справят на клетъчно ниво с патогенните клетки, предотвратяват негативните процеси
= Листата от маслина регулират усвояването на солта и мазнините в организма, подобрявайки обмяна на веществата. Способстват за засилването на защитните функции на организма, както и за противодействието на ултравиолетовите лъчи.
= Алое вера засилва регенерацията на клетките, ефикасно стимулира изработката на колагена и ферментите, подпомагащи подмладяването и препятстващи остаряването

⛳️STP (произнася се стоп) – от англ. спирам
ПОБЕДА НАД БОЛКАТА

Когато болката стане непоносима, ние се опитваме да я притъпим с болкоуспокояващи медикаменти. Нямаме време да разберем какви странични ефекти имат, важното е да премахнем тези усещания. Но аналгетиците могат да притежават висока токсичност и да причинят вреда на нашето здраве: от раздразване на стомашната лигавица до нарушена работа на вътрешните органи и кръвотворните функции.
Компанията APL е сигурна, че можем да се справим с болката по безопасен и надежден път – с помощта на акумулираните дражета STP. Благодарение на противовъзпалителното си действие те премахват причината за болката.

7 предимства на STP
= екстрактите от растенията и плодовете дават много бърз обезболяващ ефект
= антиоксидантите успешно неутрализират токсините и намаляват възпалителния процес
= активните вещества нормализират кръвното налягане
= задоволява се потребността на организма от витамини и микроелементи
= притежава изразен противовъзпалителен ефект
= съдейства за нормалната работа на сърдечно-съдовата система
= възстановява кръвния поток във венозната система и активизира капилярното кръвоснабдяване

🍀 Компоненти на STP
ВИТАНИЯ, КУРКУМИН, ДЯВОЛСКИ НОКЪТ, ДЖИНДЖИФИЛ, СЛАДНИК, ЧЕРВЕН ПИПЕР, ВИШНА, МАЛИНА

= Куркуминът въздейства на заболявания, свързани с възпаления: колити, автоимунни заболявания и хронични болки. Прилага се и при артрити за намалявание на болките.
= Червеният пипер помага производството на ендорфини, които притъпяват болките и намаляват стреса.
= Малината е богата на антиоксиданти и много добре се справя с висока температура и възпаления, помага при болки в гърлото и главоболие.
= Полезните качества на вишната се определят от нейния състав: фруктоза, глюкоза, витамини С, РР, В1, каротин, фолиева киселина, органични киселини, мед, калий, магнезий, желязо, пектини. Вишната се използва за лечение на анемия, белодробни и бъбречни заболявания, артроза, запек. Вишната е силен антиоксидант, предотвратява преждевременното стареене и появата на злокачествени тумори, премахва сърдечната и мускулната болка, главоболието.

⛳️ BRN (произнася се брейн) – от англ. мозък
ДА МИСЛИШ ВИНАГИ

Множество мисли, безкраен списък със задачи, постоянен информационен поток, тревожност и необходимост да се вземат решения, интелектуална умора, разсеяност, проблеми с паметта…
Резултатът е спад на мозъчната ефективност, психическа умора, болест на Алцхаймер, частични липси в паметта. Как да се предпазим от това?
Акумулираните дражета BRN от ново поколение ще помогнат да настроим мозъка си на правилната вълна. Съставът е подбран така, че нервната система да получи помощ и поддръжка в борбата с първите признаци на умствена умора и влошаване на паметта. Дражетата ще помогнат да запазите ясна мисъл, да увеличите своето IQ и ефикасно да използвате ресурсите на вашия мозък във всяка ситуация.

7 предимства на BRN
= помага да се съживят невроните и съдовите клетки
= влияе благоприятно на мозъчната дейност
= билките подобряват паметта и кръвоснабдяването на централната нервна система
= подпомага концентрацията на вниманието, яснотата на мисленето и паметта, стимулира творческото мислене
= активните съставки оказват общоукрепващо въздействие върху клетките
= помага да заздравите нервната система и да се предпазите от синдрома на професионалното изчерпване (синдром на „прегаряне“)
= ускорява синтеза на протеини в мозъка

🍀Компоненти на BRN
Витания, гинко билоба, зелен чай, жен-шен , бакопа мониери (брахми), аспержи, джинджифил, черна боровинка, ябълка, кафе, куркумин, женшен

= Жен-шен е мощно тонизиращо средство, възвръща жизнените сили, повишава физическата и умствената работоспособност, устойчивостта на стрес, бързината на реакцията, съпротивата срещу неблагоприятни фактори.
= Гинко билоба притежава антиоксидантни свойства, насища кръвта с кислород, снабдява мозъка с кислород и глюкоза. Има забележително силно влияние върху физическата и психическата активност, помага за концентрацията на вниманието, яснотата на паметта и мисленето, подобрява мозъчното и мускулно кръвоснабдяване.
= Билката бакопа мониери (брахми) стимулира мозъчната дейност, укрепва паметта, подобрява концентрацията и вниманието, дава яснота на ума, подхранва мозъка. Премахва умората след напрегната интелектуална работа, предпазва от стрес, премахва главоболието. Разширява когнитивните способности на здравите хора, активизира тяхната умствена дейност, възможностите за запаметяване и предаване на информацията.
= Кафето подобрява говорната памет, бързината на реакцията и ориентацията в пространството. Подпомага подобряването на мозъчната дейност благодарение на кофеина, който блокира задържащия невротрансмитер и позволява по-добре да се фокусира вниманието и концентрацията.
= Черна боровинка. Антоцианите, които се съдържат в нея, подобряват функциите на мозъка за запаметяване и възстановяване на информацията, концентрацията на внимание и координацията на движенията. Антоцианите могат също да повишават нивото на допамина, което служи за профилактика срещу болестта на Алцхаймер.

🎯ВСИЧКИ ДРАЖЕТА СЪДЪРЖАТ МИКРОЕЛЕМЕНТИ, БИОФЛАВОНОИДИ И ОРГАНИЧНИ КИСЕЛИНИ.
🎯ВСИЧКИ ДРАЖЕТА ЧИСТЯТ, ХРАНЯТ И ВЪЗСТАНОВЯВАТ КЛЕТКАТА.
🎯ВСИЧКИ ДРАЖЕТА ВКЛЮЧВАТ САМОИЗЦЕЛИТЕЛНИТЕ СИСТЕМИ НА ОРГАНИЗМА
🎯ВСИЧКИ ДРАЖЕТА СА НУТРИЦЕФТИ.
🎯ВСИЧКИ ДРАЖЕТА СА ХРАНА НА НИВО КЛЕТКА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ.

И ВСИЧКО ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ ACUMULLIT SA – БЕЗ АНАЛОГ!

http://www.borovprashec.bg/produkt-kategoriya/apl/

Здраве с клетъчна храна

@kletachnahrana

Share this article

Leave a comment