0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

МАСТОПАТИЯТА-КАКВО ДА ЗНАЕ ВСЯКА ЖЕНА

by Borov Prashec

МАСТОПАТИЯТА не е заболяване на гърдата. Това е мощен бактериално-имунен хормонален процес на дисфункцията на женското тяло, при който ударa отива при най-слабия орган на жената “- О. А. Бутакова. - Главен лекар на Института по възстановителна медицина с 30-годишен опит, специалист по ориенталска медицина, академик на Международната академия по информатизация в ООН.

ПРИЧИНИ ЗА МАСТОПАТИЯ
1. ПСИХОЛОГИЯ:  отношения между съпрузи, нередовен сексуален живот, както и всякакви контрацептивни хормони.

❗ РАК НА МЛЕЧНИТЕ ЖЛЕЗИ СТОИ НА ПЪРВОТО МЯСТО В СТРУКТУРАТА  НА ЖЕНСКИТЕ БОЛЕСТИ. РАЗРУШАВАЩИ МЛЕЧНИТЕ ЖЛЕЗИ СА ПИКАНТНИТЕ ХРАНИ,СОЛ,ЗАХАР.

НАЙ-СЛАБИТЕ В ОРГАНИЗЪМ НА ЖЕНАТА ТЪКАНИ: ЛИМФОИДНИ ТЪКАНИ, ЩЕТОВИДНА ЖЛЕЗА, ПАНКРЕАС ,МЛЕЧНИ ЖЛЕЗИ И ЯЙЧНИЦИ.

ПО  ДАННИ НА СЗО РАЗТВОРИМОТО КАФЕ ВОДИ ДО РАК. Злоупотребата с кофеин увеличи работата с рецептора на естрогенния хормон и прогестерон- стероидния хормон, главните виновници на рака на гърдата с 68%, а също така увеличи риска от развитие на тумори със 79%.

2. ВИРУСИ: цитомегаловирус, папиломен вирус, генитален херпес. БАКТЕРИЯ: стрептокок, стафилокок, хламидия, уреаплазма и микоплазма. ГЪБИ: кандида и т.н.

❗ МАСТОПАТИЯ е 90% вирусна, бактериална или гъбична етиология.

3.ТРАВМИ

Например, една жена е ударена по гърда - възниква хематом. Този хематом се абсорбира много слабо в млечната жлеза по една проста причина - има по-малко съдове от мастните тъкани. Следователно лимфоцитите и белите кръвни клетки не могат да достигнат до всяка клетка и бактерии и вируси проникват в тази травма - възниква процес на мастопатия.

4. ЛЕКАРСТВА

Всички контрацептиви, всички антибиотици и всичко, което  получава  човек чрез козметология: скраб, крем, дезодорант. Млечната жлеза е мощен лимфен орган, непрекъсната лимфа. И тази лимфа постоянно се изчиства от отрови, хормони, токсини, които влизат в аксиларна пот. Ако просто използвате дезодорант, например, с алкохол или кристален дезодорант, тогава нищо няма да се случи. Но ако използвате антиперспирант за 24 часа, който включва химическо вещество, което блокира кръвоносните съдове, потта престава да се отделя и няма къде да отидете. Той тръгна от млечната жлеза в подмишницата, където е блокиран изхода. И тогава той се връща към млечната жлеза, образувайки токсични огнища. Така възниква  химическо огнище и при това огнище клетките започват да се задавят. След това мастопатията започва да се развива там и това обикновено е създаването на огнище на клетъчно възпаление, всички минерали текат натам, за да затворят тази „дупка в стената“. Ако потта не излиза редовно през подмишниците, тогава целият лимфен басейн е отровен.

ЗАБРАНЯВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ 24 ЧАСОВИ ДЕОДАРЕНТИ. Трябва да използвате само естествени дезодоранти, без антиперспиранти.

ВСИЧКО  КОЕТО ВИЕ ПРИЕМАТЕ ЗАПОЧВАЙКИ С АСПИРИН, ЗАВЪРШВАЙКИ С  ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ ХОРМОНИ  ВЪЗДЕЙСТВА НА МЛЕЧНИТЕ ЖЛЕЗИ И ПРЕДИЗВИКВА РИСК ОТ РАЗВИТИЕ НА РАК НА МЛЕЧНА ЖЛЕЗА!

5. НАСЛЕДЯВАНЕ

Генът за рак на гърдата се наследява. Разположен е в една от двойките хромозоми. Дали този ген е активиран или не е активиран зависи от начина ви на живот.

 През 2008 г. в Израел се проведе конвенция за борба с рака, където всички лекари се съгласиха, че 60% от рака може да бъде предотвратен. През 1938 г. сред болестите ракът е на 10-то място, през 1968 г. той вече е на 2-ро място. Освен това Куба заема първото място по рак, САЩ заема второто място, Швеция заема третото; от страните от ОНД 1 място - Естония, 2 м. - Латвия, последно Узбекистан. Според ООН 20% от хората умират от рак, в Русия и страните от ОНД това е 700 хиляди души. годишно. Лидерите на Русия в рака са Санкт Петербург, Москва, Челябинск, Магадан, Мурманск. Според ООН от 2005 до 2015 г. около 84 милиона души са починали от рак. При мъжете първото място е заето от тумори на трахеята, бронхите, белия дроб, на второто място - от тумора на простатната жлеза, на трето - от тумора на кожата. Първото място по разпространение при жените е заето от тумор на гърдата, второто - кожни тумори, третото - тумори на шийката на матката.

6. ЕКОЛОГИЯ

В наши дни майчиното мляко на практика вече не е подходящо за хранене на бебето. Има бактерии, паразити, червеи и др. Педиатрите казват, че много рядко са майки, които имат нормално, здравословно мляко. Чрез млякото всички болести на майката се предават на детето. Затова една жена преди бременността трябва да очисти организма и да води здравословен начин на живот. В противен случай тя ще се занимава с болното си дете през целия си живот. Екологията е това, което миете банята, съдовете и т.н., козметиката, кремовете, шампоаните и т.н., които използвате. В тялото ни не трябва да има нищо неестествено, защото клетката ни е абсолютно жива. Няма нужда да изпитвате илюзии за скъпи френски кремове. Кремът трябва да е само натурален - такъв, който може да се яде. Не излагайте гърдите при никакви обстоятелства. Сега в аптеките има много кремове за гърдата - провокатори на мастопатия. Не трябва да има пукнатини по зърната, те трябва да бъдат смазани, например с масло. След неправилно хранене може да се появи мастопатия.

Можете да оправите всичките си органи, но не и гърдите си. Втората степен мастопатия е рак.
При 40 годините  е разцвета на рака на гърдата. Всяка жена трябва да има ултразвуково сканиране веднъж годишно. Водещ онкохирург, който оперира стотици жени с рак на гърдата, казва: „За да останете живи, трябва да правите ултразвук на млечните жлези на всеки шест месеца“. Млечната жлеза е първата структура на рака. Вторият е рак на шийката на матката.
Методът на ултразвук е по-малко информативен от мамографията. Ако сте били диагностицирани с дифузна мастопатия, не можете да го потвърдите на мамография. Това са малки огнища, разпръснати по млечната жлеза. Ако сте диагностицирани с кистозна мастопатия, не е наред. Ако сте диагностицирани с фиброкистозна мастопатия, е необходима мамография. В Русия мамографски преглед е извършен само при 4% от жените.

⚪ КАКВО ДА НАПРАВЯ?


МАСТАПАТА МОЖЕ ДА СЕ ЕЛИМИНИРА НЕЗАВИСИМО - САМО  С ПРОМЯНА НА ЖИВОТА. Няма хапчета за мастопатия. Има продукти, които премахват възпалението. Има ензими, които абсорбират мастопатия. Има продукти, които нормализират витаминно-минералния баланс, витамин А, витамин Е. Има фитоестрогени. Но няма нито едно вещество, което да лекува мастопатия. Ако промените начина си на живот, мастопатията ще отмине.

 

ПРОДУКТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА МАСТОПАТИЯ,ПРИ  ХОРМОНАЛНИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ  И СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА:

1. ВОДА: алкализирана, топла.

2. OMEGA 3, OMEGA 6. - клетъчна защита на енергията - ленено масло Готжен (максимална усвояемост).

3. Антивирусен, антипаразитен натурален продукт БАМБУК НА ЗДРАВЕТО -Gochen Health Bamboo.

4. Витамин А, Витамин Е, Фолиева киселина, витамини от група В, нормализиращи метаболизма-БОРОВ ПРАШЕЦ. Gochen Pine Polen - фитоенергия, комплекс от всички необходими аминокиселини, витамини, ензими, естествен имуномодулатор.
Унищожителите на патологичната тъкан могат да бъдат само ензими. В същото време сменяте контрацепцията (към презервативи), преминавате към натурална храна, вода и приемате антибактериален, антипаразитен и витаминно-минерален курс.

Скъпи жени, Новата ера ви пожелава благополучие и прави всичко необходимо, за да имате възможност да наблюдавате здравето си и да сте в отлична форма!

www.borovprashec.bg

 

Share this article

Leave a comment