0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

КАК ДА ИЗБАВИМ ДЕТЕТО ОТ УПОРИТА ХРЕМА

by Borov Prashec

Децата по-често от възрастните страдат от инфекциозни заболявания на назофаринкса, което е свързано с незрялостта на имунната защита на организма. Липсата на необходима терапия често води до хроничен процес, например, преход на обикновената настинка към хроничен ринит.

Опасността от такава патология е, че с течение на времето удължен хрема при дете се превръща в причина за пролиферацията на аденоиди, полипи в синусите на носа и образуването на кисти. Наличието на инфекция в организма се отразява негативно на работата му: при слаб имунитет е възможно дори възпаление на други органи, където бактериите проникват по хематогенен път.

Напоследък поради по-голямата информираност и възможности за алтернативно лечение родителите прибягват до природни продукти за справяне с различни проблеми при децата.Всички са се сблъсквали с неприятната ситуация как само след ден-два в детската градина детето започва да кашля и се появява хрема.За да се повиши имунитета и да се избави детето от неприятни изживявания ви предлагаме лесен ,многократно изпитван,действащ и напълно безопасен метод за справяне с хремата и честите неразположения в следствие на вирусните заболявания.

 Как да се лекува хрема при дете?

Ако решите да не използвате безбройните видове капки за нос от аптеките може да направите бърз и ефективен замстител у дома.

В 10 мл. физиологичен разтвор/има го в аптеките/ или просто в една чаена лъжичка преварена вода разтворете 1 таблетка Бамбук на здравето.Капете два пъти на ден по 1-2 капки в почистените ноздри.Поради силното му антивирусно и антибактериално действие бамбука успешно се бори с причинителите на хремата без да уврежда носната лигавица.

Може успешно да се използва при висока температура/през 3 часа по 1 таблетка/ .

Ежедневния прием по 1-2 таблетки на Боров прашец ще увеличи имунитета на децата и ще ги предпази от сезонните вирусни заболявания,ще подобри концентрацията им,ще им дава енергия и жизненост.

Избора е наш-аптеката или даровете на природата!

Подробна информация прочетете тук.

ОПИТАЙТЕ БОРОВ ПРАШЕЦ   ОЩЕ ДНЕС

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

Share this article

Leave a comment