0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25
Корпорация New Era

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИТЕ НА КОМПАНИЯ NEW ERA

by Borov Prashec

 Много хора са изправени пред ситуация, при която диагнозата звучи като изречение, което значително влошава качеството на живот. New Era предлага алтернативни начини за борба за възстановяване и, както показват препоръките на пациентите, тези методи наистина работят. Използването на добавки на основата на Боров прашец и Бамбук ни позволи да постигнем положителни резултати при лечението на заболявания на сърдечно-съдовата и нервната система, стомашно-чревни заболявания, опорно-двигателния апарат, хормонални нарушения, диабет, хипертония и др.Продукта на  Нова ера-Таблетки от Мака за лечение на еректилна дисфункция и други нарушения на потентността: отзивите за продукти са впечатляващи, защото резултатът от увеличаването на мъжката сила е просто невероятно!

 

За производството на своите продукти фирмата използва само суровини от естествен произход, което се потвърждава от съответната документация. Биологично активни и подсилени добавки, създадени от експерти на корпорация "Нова ера", заслужават положителна обратна връзка поради своята безопасност. Тъй като в състава няма химически компоненти, продуктът няма токсичен ефект върху организма. Продуктите на компанията "New Era" са подходящи за възрастни и деца: клиентските прегледи доказват, че яденето на прашец от бор и бамбук има положителен ефект върху здравето и здравето на хората от всяка възраст.

 

Естествените компоненти ще станат вашите съюзници в борбата за красота и младост. Отзиви за козметика "New Era" потвърждават своята ефективност при решаване на проблемите на кожата и косата. При редовна употреба се наблюдава повишаване на еластичността на кожата, нормализиране на мастните жлези, активиране на растежа на косата и прекратяване на излишната загуба на коса. Биологичните добавки "New Era" от международна компания от Китай също се използват в диетологията: прегледите показват, че хранителните добавки на базата на прашец, съдържащи ензими, микроелементи, аминокиселини и други полезни вещества са работили добре като хранителни добавки.

Тъй като Нова ера е мрежова компания, няма да намерите нейните продукти в обикновените магазини, така че най-обективните мнения и информация за продуктите могат да бъдат получени само от клиенти и консултанти на компанията.

Тук можете да проучите обратната връзка с клиентите на китайската държавна корпорация New Era. Имате какво да споделите? Оставете отзивите си на borovprashec.original@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

Share this article

Leave a comment