0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

Ежедневен витаминен баланс

by Borov Prashec

GRW

(произнася се „растат“) – от англ. РАСТЕЖ („расте“).Dragee GRW е витаминен и минерален комплекс, който включва 320 различни антиоксиданта, които са важни за човека.

  • Витаминно-минерален комплекс за запазване на активността и младостта.
  • Укрепва имунната система.
  • Подобрява храносмилането.
  • Имуномодулатор.
  • Подсилва имунитета и съпротивителните сили на организма срещу вируси и инфекции.
  • Антиоксидантно действие – неутрализира свободните радикали и предотвратява стареенето.
  • Подпомага остротата и яснотата на зрението и подобрява паметта.

За съхраняване на младостта и активността, оздравяване на организма, повишаване на тонуса, укрепване на имунитета. Антиоксидантите неутрализират действието на свободните радикали, забавят процеса на клетъчното стареене.Помага да се съхрани острото и добро зрение, повишава подвижността на ставите, подобрява координацията в движенията, повишава физическата и умствена работоспособност и помага да се съхрани ясна мисълта.Укрепва имунитета, подобрява храносмилането, като стимулира размножаването на полезната микрофлора в червата.

Начин на употреба:
Дражетата трябва да се държат под езика, докато се разтворят напълно. Това повишава ефективността на усвояване на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект.

Препоръчителна схема на приемане:
Дражетата GRW се приемат в първата половина на деня – сутрин.  Те могат да се употребяват едновременно с останалите дражета, като засилват тяхното действие, защото повишават имунитета.

Състав:листа от маслини (olea europaea), листа от евкалипт (eucalyptus globulus),цвят лайка (matricaria recutita), корен куркума (curcuma longa), корен витания (Sania somnifera), плодове момордика (momordica charantia), клюква (vaccinium oxycoccos), черника (ваксиниум myrtillus), нар (punica granatum), арония (aronia), физалис (physalis peruviana), касис черен (ribes nigrum), аромат „грозде“ , меласа, захар, регулатор на киселинността: лимонена киселина E330, хранителен оцветител от растителен произход: антоцианини (anthocyanins Е163).

Тази колекция от билки, растения, плодове и корени в народни състави се използва за укрепване на имунитета, тя е в състояние да даде на тялото си ценни и полезни елементи.

енергийна стойност368 kcal / 1540 kJ;
мазнини0 g
мастна ненаситена киселина0 g
въглехидрати92 g
захар78 g
(захароза в него)40 g
протеини0 g
сол0 g

www.borovprashec.bg

@borovprashecnewera

Share this article

Leave a comment