0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

Боров прашец с кудзу – защита за черния дроб

by Borov Prashec

Черният дроб е уникален орган, който е отговорен за метаболизма, енергията и също така изпълнява основната антитоксична функция, като е най-съвършеният естествен филтър на нашето тяло от външни и се образува в резултат на обмена на токсични и токсични вещества. Ето защо в ежедневието този орган изисква внимателно отношение и повишено внимание от всички, които искат да запазят здравето си и да удължат младостта си. Напоследък броят на хората, страдащи от алкохолно затлъстяване на черния дроб (алкохолен адипозис хепатица) и чернодробно затлъстяване (adiposis hepatica)се увеличава, докато има тенденция за подмладяване на състава на такива пациенти. Химичните въздействия като замърсяване на околната среда, некачествена храна и лекарства и нездравословен начин на живот, включително продължителна и прекомерна консумация на алкохол, прекомерна консумация на мазни и рафинирани храни и липса на физическа активност, вредят на черния ни дроб.

Укрепващи таблетки „Комплект за защита на черния дроб с боров прашец“ са предназначени за надеждна защита на чернодробните клетки от различни видове увреждания и тяхната регенерация. Произведени на базата на принципите на традиционната китайска медицина и съвременните научни изследвания от боровия прашец, същността на корена на Pueraria и същността на плода на Phyllanthus (fructus phyllanthi). Експериментите показват, че този инструмент има изразен защитен (защитен) и регенериращ ефект на чернодробните клетки, има антиоксидант, детоксикиращ (детоксикиращ токсини и отрови) ефект.

Показания за употреба „Боров прашец – комплекс за защита на черния дроб“:

• токсични увреждания на черния дроб: захарен диабет, алкохолизъм, наркомания, злоупотреба с вещества, химиотерапия, професионална интоксикация при лица, заети в химическата промишленост, в галванични магазини, в атомни електроцентрали и др.
• остър и хроничен хепатит, цироза и чернодробна дистрофия, мастни hepatosis
• хроничен холецистит, жлъчна дискинезия, панкреатит
• профилактика на атеросклероза и други заболявания на сърдечно-съдовата система.
• зависимости – пушене, алкохол
• функция възстановяване отделителната орган
• нормализиране на умствени и емоционални състояния

Боров прашец наречен „малко природно здраве на съкровището“, тя съдържа хранителни вещества и биологично активни вещества, като протеини, аминокиселини, витамини, микроелементи, ензими, флавоноиди, нуклеинови киселини, ненаситени мастни киселини, хранителни влакна и др. – повече от 200 елемента. Всички те са рационално комбинирани, осигурявайки пълен набор за клетъчно хранене, премахват потенциалната заплаха от глад на клетките, регулират функциите на тялото, повишават имунитета и създават постоянна защита за вашето здраве. Проучванията показват, че боровият прашец помага за възстановяване на липопероксидацията (липидно окисляване и „утаяване“ в чернодробните клетки) на чернодробните клетки, причинени от алкохола, и осигурява прием на много видове аминокиселини и витамини, необходими за регенерацията на чернодробните клетки.


Pueraria корен, известен още като „азиатски женшен“ или коренът на билката Kudzu (Jap.), съдържа голямо количество флавоноиди, глюкозиди, алкалоиди, аминокиселини, микроелементи и други активни вещества. Според „Лечебните свойства“, коренът на Pueraria може да се използва при лечение на повръщане, заболявания на нервната и ендокринната система, което води до изчезването на главоболие, гадене, изпотяване, раздразнителност и менопауза, за да стимулира апетита, но основната му функция е лечението на алкохолна зависимост. Уникалната флавоноидна пуерария има свойството на детоксикация, благодарение на което е в състояние да предпази черния дроб от хронични заболявания, да забави чернодробното затлъстяване и да засили самия процес на детоксикация. В допълнение, флаероидите на pueraria помагат да се забави абсорбцията на алкохол и да се увеличи степента на неговата обработка. по този начин позволява да се повиши нивото на защита на самия черен дроб и на целия организъм като цяло от токсичните ефекти на алкохола; предотвратяване или минимизиране на отрицателните ефекти от такава експозиция.

www.borovprashec.bg

@borovprashecnewera

Share this article

Leave a comment