0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25
bambukovi_karpi_borovprashec.bg

КОМПЛЕКТ КЪРПИ ОТ БАМБУКОВО ВЛАКНО

Бамбуковото влакно е по-меко и нежно от памука,с естествен блясък и много се доближава до кашмира и коприната.То е биоразбрадимо,натурално и екологично.Чрез сложни високи технологии се произвежда от бамбук.

ВАШИТЕ БАМБУКОВИ КЪРПИ:

  1. 1.АНТИАЛЕРГИЧНИ-бамбуковата тъкан е от естествена суровина ,съдържа естествени съставки-бамбукова мед,зелен пектин,аминокиселини,витамин Е
  2. 2.КАДИВЕНО мека и гладка повърхност,деликатна към чуствителната кожа.
  3. 3.СУПЕР АБСОРБИРАЩА-уникалните кръстовидни участъци,пълни с микродупчици и микропразнини правят бамбуковото влакно незаменимо.Те му дават свийството да изпарява влага и да абсорбира 3-4 пъти повече от памука.Не случайно е наречено"Кралят на влакната".
  4. 4.АНТИБАКТЕРИАЛНИ И ПРОТИВОГЪБИЧНИ СВОЙСТВА- в бамбука има антибактериален агент -"бамбуков кун",който унищожава вредителите,плесените и патогените.При направени микроскопски изследвания/при поставени еднакво количество бактерии върху бамбукова и памучна тъкан/ след 24 часа е установено,че върху памучната тъкан бактериите се множат,а върху бамбуковата 80% от болестотворните бактерии са загинали.Това изклщчва и появата на неприятни миризми.
  5.  5.ЛЕСНИ ЗА ПРАНЕ-здрави и устойчиви на многоктано пране/над 500 пъти/ ,запазват цветовете си сжежи и ярки! Препоръчва се да се перат с препарати не съсържащи избелващи съставки.

КОМПЛЕКТА /МАЛЪК/ СЪДЪРЖА : Кърпа за ръце-2бр. /33x34 см/ Кърпа за лице-1бр. /70x33см/
ЦЕНА 21лв

karpi_borovprashec.bg