0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ALT-НОВА ДУМА В БОРБАТА С АЛЕРГИЯТА

by Borov Prashec

ALT - НОВА ДУМА В БОРБАТА ПРОТИВ АЛЕРГИЯ Нейно Величество Природата отдавна доказа, че тя не е по-добър лекар! ALT е смес от най-ефективните естествени съставки, които работят заедно срещу алергии. Алергичните заболявания са трудни за лечение с традиционните методи, затова е важно да се създадат такива условия на живот, които да не позволят на болестта да се прояви. Действието на компонентите на натрупаните ALT дражета се основава на подпомагане укрепването на клетъчните мембрани, потискането на отделянето на хистамин от клетъчните депа, неутрализирането на свободните радикали и намаляването на броя на алергичните атаки. Продуктът ще ви помогне да се справите с повечето досадни симптоми и да преодолеете дискомфорта, без да причинявате странични ефекти. 7 предимства: помага да се премахнат неприятните алергични симптоми под формата на сърбеж, кихане, хрема, зачервяване на кожата; калций, цинк и магнезий в състава на дражетата имат антиалергичен ефект; спомага за повишаване на устойчивостта на организма към токсини и алергени; съдържа биофлавоноиди, които помагат за стабилизиране на антихистаминовото действие на компонентите на дражета; насърчава задържането на хистамин в мастоцитите; помага за защита на тялото от свободни радикали; помага за потискане на алергичните реакции на закрито и на открито.

Нано драже ALT за алергии е ефективно съвременно средство, което ви позволява да се отървете от алергии с всякаква сложност и всичките й симптоми. В момента алергичните реакции вече бушуват; буквално всеки човек изпитва сериозен дискомфорт. Премахването му обаче е много просто, просто използвайте хапчетата ALT. В състава си дражето съдържа изключително естествени съставки, които могат да донесат резултати. Въпреки че е произведен по уникалната технология Acumullit SA, която се пази с най-строга увереност. Предимства на драже: 1) В драже не се използва химия, подобрители на вкуса или други опасни добавки. 2) След употребата му имунната система се укрепва. 3) Компонентите на Dragee напълно неутрализират токсините и различните радионуклиди, така че алергиите отстъпват моментално.


ПРЕДИМСТВА НА АКУМУЛИТ SA ТЕХНОЛОГИЯ
През последните десетилетия разпространението на алергичните заболявания се   разраства. Това се дължи до голяма степен на замърсяването на околната среда, наличието във въздуха на емисии от химическа, машиностроителна и други индустрии, различни химични съединения, отработени газове, използване на битови химикали и др. Те проникват в човешкото тяло с растителни, животински продукти или директно от вдишания въздух. Развитието на алергии е свързано и с употребата на лекарства. Лекарствата за алергия, предлагани от съвременната медицина, са доста ефективни, но имат редица странични ефекти. Как бързо и безопасно да премахнем алергичната реакция?
С иновативен продукт от APL това е възможно. Dragee ALT - ефективно средство за лечение на алергии. Близалки ще облекчи сърбеж, подуване, дразнене, постоянен хрема, сълзене. Не искате да кихате постоянно, да кашляте, да се отказвате от любимите си храни и да се затваряте у дома по време на периода на цъфтеж? Уникалният комплекс от ALT компоненти ще ви помогне да почувствате пълнотата на живота. Ефективните естествени съставки бързо ще премахнат всички симптоми на алергия и без вреда за здравето.  
Предимства  
Продуктът съдържа само естествени съставки: без химикали, опасни добавки, подобрители на аромата, ароматизанти.

Редовният прием на хапчета ALT помага за подобряване на реологичните свойства на кръвта, почиства кръвоносната система от имунните комплекси, свързани с развитието на алергична реакция.  
Работата на имунната система се подобрява, устойчивостта на организма към външни агресивни влияния се увеличава.  
Правилно подбраните компоненти неутрализират опасните токсини, радионуклиди, спомагат за прочистването на организма от ненужни продукти на разпад, като по този начин елиминират самата причина за алергии и предотвратяват повторното му проявление.

Иновативната технология Acumullit SA Технологията на дренаж на APL се основава на уникалната технология Acumullit SA . Това е революционно развитие в областта на здравословното хранене, благодарение на което е възможно да се запазят всички естествени полезни свойства на естествените екстракти, докато веществото навлезе в клетките на нашето тяло.


Технологията позволява да се увеличи процентът на биологично активни вещества в сравнение с конвенционалните методи за екстракция, както и да се гарантира пълно запазване на всички компоненти и тяхното извличане на много високо ниво (около 90%) от първоначалното съдържание в естествените суровини.

Количеството на дражета съставки действа на принципа на малки дози. Правилното извличане на такива дози от растителни материали (без термична обработка, без окисляване) гарантира постигането на най-добър резултат.

Йонната технология на натрупаните дражета ви позволява да доставяте активни вещества директно в проблемната зона. Този ефект се постига благодарение на привличането на отрицателни йони от уникален продукт към положително заредените мембрани на болните клетки.
Състав

Зелен чай
Мангостин  
Грозде  
женско биле  
Astragalus  
Роуан  
Евкалипт  
Борови орехи  
Касис  
Джинджифил  
Scutellaria 
 
Начин на приложение 

Дражето трябва да се държи под езика до пълното му разтваряне. Това увеличава ефективността на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят вече в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвта и се пренасят по цялото тяло, като по този начин постигат незабавен ефект. За да постигнете най-добър резултат, ALT драже таблетки от алергии се препоръчва да се комбинират с MLS драже таблетки от паразити, тъй като много често алергичната реакция е резултат от интоксикация на организма с жизненоважни за хелминти продукти. С едновременната употреба на MLS и ALT първо трябва да разтворите MLS, а след това ALT.
 

Share this article

Leave a comment