0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК ЗА ХОРА С АЛЕРГИИ,БЕБЕТА,ДЕЦА И ХОРА С ЧУСТВИТЕЛНА КОЖА

by Borov Prashec

Кърпите  изработени от бамбукови влакна са хипоалергенни, пропускат въздух, но в същото време абсорбират 3-4 пъти повече вода от памука, без да губят свойствата си. Издържат на няколкостотин измивания без загуба на цвят и мекота, не абсорбират миризма и не позволяват на бактериите да се разпространяват.

Сред всички естествени материали бамбуковите влакна имат най-доброто свойство да абсорбират влагата и да пропускат въздух. При температура от 36 ° C и относителна влажност от 100% процентът на вентилация на бамбуковите влакна е повече от 45%, което надвишава сходните показатели на памучните влакна с над 3,5 пъти. Това свойство било забелязано от изследователите и наречено „дишащи бамбукови влакна“, а дрехите, създадени от такива влакна, буквално стават „втората кожа“ на човек.

Бамбукът в природата е в състояние да се „защити“ от различни видове насекоми, не подлежи на гниене. Това може да се обясни с факта, че бамбуковото влакно съдържа уникален антибактериален компонент. Използвани в промишленото производство, бамбуковите влакна, които са преминали техническа обработка, не губят свойства и тези антибактериални компоненти се съхраняват в пълен размер. Дори при многократно измиване и сушене на слънце, антибактериалните компоненти във влакната на бамбуковите кърпи не умират. Поради петоградната си структура влакното се отличава с наличието на микрокапаци. Благодарение на тях абсорбира влагата, която се изпарява доста бързо.

С тези кърпи рутинните хигиенни процедури ще се превърнат в минути на удоволствие. Затова го подарете на себе си, роднини или приятели!

Комплект хавлии-малък

 

Бамбуковите влакна се извличат от бамбук по специална технология, която позволява да се съхранят всичките им природни свойства. Бамбуковите влакна съдържат натурални антибактериални вещества, които са необходими за ежедневната грижа за кожата. Кърпите от бамбукови влакна имат прекрасни характеристики за попиване на влага и бързо съхнат. Освен това, те лесно се перат и запазват качествата си даже след продължителна употреба. Комплект за един: 2 кърпи за ръце (33 см х 34 см) и 1 кърпа за лице (70 см х 33 см) Състав: бримки - от 100% бамбуково влакно, основа – 100% памук (съотношение 70% бамбуково влакно, 30% памук) За да използвате кърпите по-дълго, не ги изстисквайте със сила, а също така избягвайте остри предмети.

Комплект хавлии-голям


 Бамбуковите влакна се извличат от бамбук по специална технология, която позволява да се съхранят всичките им природни свойства. Бамбуковите влакна съдържат натурални антибактериални вещества, които са необходими за ежедневната грижа за кожата. Кърпите от бамбукови влакна имат прекрасни характеристики за попиване на влага и бързо съхнат. Освен това, те лесно се перат и запазват качествата си даже след продължителна употреба. Комплект за двама: 1 хавлия за баня (140 см х 70 см) и 2 кърпи за лице (70 см х 33 см) Състав: бримки - от 100% бамбуково влакно, основа – 100% памук (съотношение 70% бамбуково влакно, 30% памук) За да използвате кърпите по-дълго, не ги изстисквайте със сила, а също така избягвайте остри предмети.
 

Share this article

Leave a comment