0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop
За контакт: borovprashec.original@gmail.com +359 884 09 02 25

10 ПЪТИ КАЖЕТЕ ДА НА БОРОВИЯ ПРАШЕЦ

by Borov Prashec

След като прочетете статията ще знаете  поне  10 причини, защо ДА изберете китайски Боров прашец Нова Ера, за който все още може и да не сте чували!

ВЕЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ПОСТИГНЕМ С ЛЕКОТА ТОВА,КОЕТО ВСИЧКИ НАЙ-МНОГО ИСКАМЕ!

 • ДА се чувстваме с повече енергия!
 • ДА спим по-добре!
 • ДА имаме здраво либидо!
 • ДА живеем пълноценен живот!
 • ДА сме здрави
 •  
 • Трудно е да се повярва, че жълтият прах, който хората виждат в районите, където расте борът, всяка пролет, покриващ коли и улици, е всъщност една от най-добрите супер храни на природата и съдържа естествен тестостерон и много други андрогени.

  Боровият прашец е мощен източник на естествени природни андрогени. Те включват тестостерон, дихидротестостерон и андростендион и др., които действат, като отличен източник на хранителни вещества за клетките, особено аминокиселини, витамини и минерали.Природните андрогени действат изключително положително на човешкото тяло, като действат превантивно за облекчаване на редица състояния.

 

Ето и обещаните 10 причини, поради които е хубаво да се приема всеки ден Боров прашец:

 1. Действа като тестостеронов бустер. Боровият прашец съдържа човешки андрогени, като тестостерон, и с него може да се увеличат нивата на тестостерон за няколко минути. Поради тази причина той привлича много вниманието на мъже на средна възраст. Тъй като нивата на тестостерон започват да падат, използването на природния боров прашец като терапия е чудесен начин за поддържане на здравословно ниво на енергия и сексуалност.
 2. Регулатор на простатата. Боровият прашец съдържа Стерол или растителен стероид, наречен Гиберелин, който регулира размера на простатната жлеза, което означава, че ако е твърде голяма, той ще я намали и ако стане твърде малка, ще увеличи размера и.
 3. Увеличава нивата на SOD (супероксид дисмутаза) в сърцето, черния дроб и мозъка. Супероксид дисмутаза е ензим, който помага да се предпази тялото от свободните радикали, унищожавайки кислородните молекули в клетките, което може да предотврати увреждането на тъканите.
 4. Мощно противовъзпалително средство. Растителния стероид наречен Гиберелин е отговорен за противовъзпалителните свойства на боровия прашец и има против туморни свойства, без да засяга здравите клетки.
 5. Стимулира антивирусната активност. Благодарение на два растителни стерола – Брасинолид и Калпастерон – боровият прашец е силно противовъзпалително средство срещу вируси като херпес, гъбички, локални вируси и др. Установено е, че те са до 18 пъти по-силни от Рибавирин – основният фармацевтичен антивирусен агент, който се съдържа в лекарствата.
 6. Помага за изчистване на тялото от чужди химикали. Боровият прашец съдържа Ситостерол, Брасиностероид, Брасинолид. Установено е, че подобрява функцията на чернодробните микрозоми, които са от решаващо значение за безопасното изхвърляне на Ксенобиотици (чужди химикали, които влизат в тялото).
 7. Подобрява плодовитостта, еректилната дисфункция и броя на сперматозоидите. Боровият прашец съдържа аминокиселината Аргинин, която е предшественик на азотния оксид, което спомага за увеличаване на притока на кръв към пениса. Аргининът също така стимулира растежния хормон, подобрява плодовитостта.
 8. Стимулира имунната система. Боровият прашец съдържа полизахариди, които са захари, които служат като храна за имунната система, и се срещат и в някои гъби като гъбата Чага.
 9. Боров прашец съдържа DHEA (дехидроепиандростерон). Доказано е, че наличието на DHEA води до високи нива на енергия, повишено либидо и еректилна способност, намаляване на килограмите, намалява нивата на депресия, подобрява когнитивната способност и води до бързо запаметяване и остър ум, намалява смъртността от коронарна болест на сърцето, подобрява инсулиновата чувствителност при хората с диабет.
 10. И най-важната причина е,че не трябва да забравяме ,че хранейки директно клетката Боровия прашец осигурява максимата- ЗДРАВИ КЛЕТКИ Е РАВНО НА ЗДРАВ ОРГАНИЗЪМ.

Всички тези невероятни ползи за здравето и благосъстоянието на човек, правят Боровия прашец все по-популярен и използван от хиляди хора в България и по света. Тъй като нашата околна среда постоянно атакува телата ни, Боровият прашец става мощен съюзник за хормонално балансирания живот.

ОПИТАЙТЕ БОРОВ ПРАШЕЦ   ОЩЕ ДНЕС

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

Share this article

Leave a comment